Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20220202-213556_Instagram.webp

Gedsonun kuzeni... Bu adamın yeri bizim yanımız be olmadı bu hiç

Biz de transfer 8 Şubat'a kadar değil mi? Bu oyuncu geleceğe yüksek ihtimal seneye stoperlerin satışından sonra onların yerini doldurmak için alınmıyor mu? Uefa yazılsa nasıl bir fark yaratacak ki yani. Bana pek doğru haber gibi gelmiyor ama kaynak sağlam diyenler var bakalım.
adamlar tamamlanmayacak diye korktuklarına göre, Taylan gibi birşey yolluyorlar heralde

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu inanarak mi söylüyorsunuz?
İlk alınması gereken Gedson Fernandes iken son güne kadar bekleyen yönetim gidiyor yabancı kaleci çekiyor saçmalık olmuyor da bizim şeytanın avukatlığını yapmamız mı gerçek dışı oluyor ?

İlk alınması gereken Gedson Fernandes iken son güne kadar bekleyen yönetim gidiyor yabancı kaleci çekiyor saçmalık olmuyor da bizim şeytanın avukatlığını yapmamız mı gerçek dışı oluyor ?
Para yok. Para yok. Para yok. Kurlar ortada, gerçekçi olmakta fayda var.

ali naci taraftar tepkisinden çekinmezlerse semih kaya hem stoper hem sağ beki yedekleyecegi için alacaklar diyor
lol
Hay Semih'ine ya sorun bu işte hala altyapıdan bunun kadar oynayacak adam cikartamiyorsak zaten bitmisiz demektir hiçbir meziyeti olmayan, futbolun doğrularını bilen sağlıklı ve fizikli biri yeter yani

Para yok. Para yok. Para yok. Kurlar ortada, gerçekçi olmakta fayda var.
1.5 sene kiralık 1m euro veremeyecek durumda mı bu klüp ? 2023'den sonra da direk nakit vermeyeceksin 7.5 m euro'yu. Bu sene sadece avrupa gelirin 16-17 m euro zaten, hedefimiz böyle genç oyuncular alıp değerini bulunca satmak değil miydi bizim ? Barcelona'ya bedava kiralık diye sadece maaşını verip(500k euro, o parayı yine saçmalık ama Okan'ı geri çağırmak için kullanabilirdin ve +1 yerli olurdu) oyuncu yetiştiriyoruz. Pulgar'da da opsiyon yok. Gomis 37 yaşında. Ee bu klüp böyle mi düzlüğe çıkacak. Ortasahamız kan ağlıyor ama biz oyuncu almıyoruz oraya hem de bizimle kimyası tutmuş ve fiyatı da %50 düşmüş bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt