Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizim baskanin umursama seviyesi tam bu gedson gitmis takim küme düsüyor kanat yok bek yok 8 yok

Başakşehir’im uğraştığı Trezeguet’i alabilsek keşke. Hücuma dönük böyle bir oyuncu bence 8 numaradan daha öncelikli eksik. Ama transfer işi bitti herhalde.
Keşke driplingli asistci /golcü sağ kanat gomisi çok güzel beslerdi ama bizde o akıl nerde hele birde birinin elinden transfer almak mı haşa.

1.5 sene kiralık 1m euro veremeyecek durumda mı bu klüp ? 2023'den sonra da direk nakit vermeyeceksin 7.5 m euro'yu. Bu sene sadece avrupa gelirin 16-17 m euro zaten, hedefimiz böyle genç oyuncular alıp değerini bulunca satmak değil miydi bizim ? Barcelona'ya bedava kiralık diye sadece maaşını verip(500k euro, o parayı yine saçmalık ama Okan'ı geri çağırmak için kullanabilirdin ve +1 yerli olurdu) oyuncu yetiştiriyoruz. Pulgar'da da opsiyon yok. Gomis 37 yaşında. Ee bu klüp böyle mi düzlüğe çıkacak. Ortasahamız kan ağlıyor ama biz oyuncu almıyoruz oraya hem de bizimle kimyası tutmuş ve fiyatı da %50 düşmüş bir oyuncu.
Gedson'u da alarak düzlüğe çıkacağımızın garantisi yok ki yani açıkçası ben gittiği için değil varken de yükselmiyordum hala wonderkid filan deniyor da 23 yaşına gelmiş düzenli oynadığı bir sezon var yok ve şu an Rize'de oynayacak Allah aşkına akıl mantık alıyor mu Avrupa'nın göbeğinde kimse istemedi ve Rize'de oynayacak wonderkid... Sonuç olarak evet bu bütçemiz ile hala bizim için pahalı ve maaşı da çok artık 2.5 m maaş ödeyemeyiz. Odersek de üç beş yıla başka bir takım tutmak zorunda kalabiliriz.

Gedson'u da alarak düzlüğe çıkacağımızın garantisi yok ki yani açıkçası ben gittiği için değil varken de yükselmiyordum hala wonderkid filan deniyor da 23 yaşına gelmiş düzenli oynadığı bir sezon var yok ve şu an Rize'de oynayacak Allah aşkına akıl mantık alıyor mu Avrupa'nın göbeğinde kimse istemedi ve Rize'de oynayacak wonderkid... Sonuç olarak evet bu bütçemiz ile hala bizim için pahalı ve maaşı da çok artık 2.5 m maaş ödeyemeyiz. Odersek de üç beş yıla başka bir takım tutmak zorunda kalabiliriz.
Maaşı 1m euro idi bu adamın 2.5m değil ?

bu transfer dönemi bitmiyor mu
ne zaman bitecek

Gedsonun haline üzüldüm,bundan sonraki kariyer özeti olacak o yutkunamamasi.Galatasaray sevdasi böyle bisey,4 ayda olsa.oyle yutkunamayacak noktaya gelene kadar menajerin rusyadan,brezilyadan bir takim bulsaydı.carole bile sevillaya gitti lan,rize nedir apti?2 ayda fiziken anca hazir olacak bi de,sonra sahada ne yapacak gorecegiz.istanbulda saladabilir,herkes hakettigini bulacak bu transferle

Gedson'un İnstagramı'nda 10 dkda 20k takipçi geldi.Son takipçilerine baktım da fotoğrafsız çoğu.Hile atıyolar heralde..

Burdaki genel kanının aksine ilginç bir şekilde eldeki kadrodan umutluyum, düzgün antrene edilirlerse ciddi yükseleceklerini düşünüyorum tabi bu benim mallığımdan da olabilir

Benim korkum üst üste birkaç maç daha kaybetmemiz. Bir daha puan alamayacak duruma geliriz o moral bozukluğuyla.

Maaşı 1m euro idi bu adamın 2.5m değil ?
Öğlen öyle okudum sanırım şimdi gördüm 1 m ok bir rakam aslında fazla da yani maalesef açlık sınırı 2 m olduğundan ok dediğim gibi Gedson bulunmaz Hint kumaşı değil bence gereksiz riskli bir transfer he tutsa belki çok para kazandırabilir ki sanmıyorum Tr'den çift haneli bonservis verip adam alan herhangi bir takım verim alamadigindan da daha düşük bütçe ve farklı isimlerle de atılım yapabiliriz tabii derdimiz bu ise. Yeni sezona elimiz görece daha rahat ve güçlü girmek için sıfıra yakın maliyetle hareket etmeye çalışıyoruz diye görüyorum süreci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt