Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.163
- 15.033
- 1.878
marcao için ukrayna dışında şu an para verebilecek lig görünmüyor.
mls'i göremedim transfer mevsiminde mi değil mi.
Rusya var ama kolpadir Marcao haberi. Yazin gider bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao için ukrayna dışında şu an para verebilecek lig görünmüyor.
mls'i göremedim transfer mevsiminde mi değil mi.
Rızkını kovalamasın mı birader. Arda abisi 8 alıp oturuyor, o da 4 alıp oturur nedir yani.ne semihi abi ya
neyi fazla yapacak alt yapıdaki bir sağ bekten
arkadaş misafir olarak burayı okuyor kesin
8 inde bitiyor. Yat uyu o zamana kadarbu transfer dönemi bitmiyor mu
ne zaman bitecek
Eden ediyo zaten ama degmez,yarin surpriz bi topcu getirier ona tapariz bu sefer.futbol buAllah’ını seven 2 gün küfürü serbest bırakır
Tipik fetocu taktikleri. Koyun koyunaydı hepsi ya huyundan ya suyundan.Yok yok bu iş öyle menejer falan olayı değil, çok değişik başka işler dönüyor. 8taşın almasında sıkıntı yok, tutup ta rizeye kiralanması yenilir tutulur cinsten değil. Çok değişik tuhaf enteresan işler var burda.
iş var8 inde bitiyor. Yat uyu o zamana kadar
Kötü ayrı renktas, Lazio depinde de iyi degildi ama böyle miyminti gibi miydi? Marcao yine mücadele ediyor ama hata yapiyordu. Simdi gram mücadele yok üstüne hata. Mac ici vucut dilinde de satış seziyorum kusura bakmayın. Terim gittiğinden beri her maç pisirik takiliyor ben karismam modunda. Alenen hainliktir ekurisi var bi de Alpaslan3 mac degil, Antalya maci dahil 6 mactir cok kotu
Kimseyi getiremiyoruz Sergen isteyen adamı bile alamadıkEden ediyo zaten ama degmez,yarin surpriz bi topcu getirier ona tapariz bu sefer.futbol bu
Ne işin var boş gezmiyor musun seniş var