Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum. Hatta Galatasaray hiç yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum.
Şu an daha iyi hissediyorum size de tavsiye ederim.
En azından bu hainler gidene kadar

forumda altyapidaki oyuncuların a takıma çıkma kriterinin fizik olması beni hayli güldürüyor, mankenmi yetistiriyoruz
20220101_210151.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson başka yere gitseydin keşke bu lige gelmeseydin.. iyi oynadığın her maç sonrası kulaklar çınlayacak gibi..

Diyorum ya dursun un bile yaptığı az da olsa doğrular var

Burak Elmas’ın Florya’da aldığı nefes bile israf

Bu hain ile birlikte ışıtan denen omurgasız ibra edilmemeli , ibreti alem için rezil rüsva ederek ihraç edilmeli

Başarısız Başkan çok gördük ama tamamen kendi menfaatleri için bu koltuğu işgal edip milyonlarca taraftara ihanet eden hain Başkan profilini ilk defa görüyorum..

Yazık ki ne yazık ne günlere kaldık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biraz da medya şunlara çalışsın baydı hep menajer adamları hep aynı hedef yeter da burak elmas sevmesnizde bu algı gsli olarak nasl canınızı sıkmaz? her gün vasıfsız bukelemun ne mal oldgunu bildigimiz insanlar hesap sorup bilinçli propaganda yapıyor ve gs'liyim diyenler buna destek çıkıyor. taraftarlıktan çok adamcılık yapılıyo. LÜTFEN

antalyada otel bulamamak mı

Birçok kulüp görevlisinin görevine son verilirse böyle bir anda, iş bilmezlerin eline kalırsınız. Hatta yerlerine isim bile bulamamışlardır. Kurumsal hafıza silindi bir günde. Burada goy goy yapanlar oldu Terim gitti diye. Rezaletler yaşıyoruz üst üste. Utanç verici bir gün oldu bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt