Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Ahırdaki at bile bunun yaşanabilecek tek ihtimal olduğunu bilir zaten. Baba bu adam bunca zamandır neyi bildi ya?Haluk Yürekli Marcao gidebilir Robson Reis gündemde diyor canlı yayında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahırdaki at bile bunun yaşanabilecek tek ihtimal olduğunu bilir zaten. Baba bu adam bunca zamandır neyi bildi ya?Haluk Yürekli Marcao gidebilir Robson Reis gündemde diyor canlı yayında.
Hocam niye kaçsın değerini bulmadı ve kaldı diyelimMarcao sezon sonu gidebilir ,newcastle treni kacti ne yazikki
girip çıkarmıyorlar ki yalancıyı emre kaplan haysiyetsiz bir yalan attı sonucu oldu mu yaYellow red wall:
Otel olayi dogru degilmis.
Hayır 8'ine kadar diye biliyorumtransferin kapanmasına son yarım saat ha?
Gitsin 15 m avroya fitim ama uefa listeleri artık geçti nasıl olacakmış o işHaluk Yürekli Marcao gidebilir Robson Reis gündemde diyor canlı yayında.
Saat 2 galiba hocamtransferin kapanmasına son yarım saat ha?
Avrupa için bu gece 02:00 son ligimiz için ise 8 Şubat a kadar devam ediyor.transferin kapanmasına son yarım saat ha?
Düşünmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum. Hatta Galatasaray hiç yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum.
Şu an daha iyi hissediyorum size de tavsiye ederim.
En azından bu hainler gidene kadar
var mı gelisme dunden beri?Saat 2 galiba hocam
benim 2 önerim var![]()
Reo Hatate - Oyuncu profili 25/26
Reo Hatate, 28, Japonya ➤ Celtic Glasgow, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 21 Kas 1997, Suzuka, Mie, Japonyawww.transfermarkt.com.tr
Celtic 1 ay once 1.5 milyona euro’ya aldi, simdi Rangers’e karsi ilk yarida 2 guzel gol atti. Son 1-2 yilda Japonya’dan cok fazla oyuncu avrupa’ya transfer oluyor. Gelecek sezon oradan bir orta saha alalim.
gs'lilik hızlı geri gelmiş gibi ? ? ?? ?Rize ile yapılacak maçta Gedson'un önüne kesik domuz kafası atılmalı Figo dingiline yapıldığı gibi.