Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icimde bi his ligde bi kac mac zorlanip sonra sistem oturacak diyor. Avrupa da taraftar cockusuyla turu gececegimizi. Ordada cekilen kura önemli tabiki.
Muhtemelen bu kadar azabin sonu uefada tur ve takimin morali bozulmasin,hedefe yurumek diye trubunde tepki azalmasi olacak

Cok karamsar olmussun sen,sakin ol
Karamsarlık değil Alanyaspor'un bizden çok daha formda olduğunu biliyoruz adamlar Farioli'yle beraber 3/3 yaptılar hepsinde de futbol olarak şov yaptılar. İlla yeniliriz demiyorum yenebiliriz de ama öyle bir takıma karşı gidiyoruz ki orta sahadaki en ufak hatada maçı farka götürebilecek bir takıma karşı oynuyoruz Hatay bize 4 attı Alanya gitti Hatay'a 6 attı. Pres yapmayı seviyorlar Taylan Berkan orta sahasıyla Alanya'da kazanma şansımızın düşük olduğunu düşünüyorum o baskıyı kaldırabilecek yapıda değiller.

Okan'ı gönderdi diye kızıyorlar ama Okan gitmese bizde kalsa saçma sapan goller yese yine İsmail muamelesi görecekti

Gitmese böyle gelişemezdi, aynısı Yunus içinde geçerli.
Ama bir ders çıkarmak lazım. Sonuçta senin oyuncun bedavaya vermişsin. İhtiyacın olursa devre arası da olsa geri alabilmelisin.

Okan'ı gönderdi diye kızıyorlar ama Okan gitmese bizde kalsa saçma sapan goller yese yine İsmail muamelesi görecekti

Gitmese böyle gelişemezdi, aynısı Yunus içinde geçerli.
haklısınız kör ölür badem gözlü olur hesabı son 3 senede başımıza her türlü uğursuzluk geldi

Arkadaşlar eve şimdi girebildim, takip edemedim
Pulgar netlik kazandı mı?
Veya başka bir 6 numara?

Gece artik filmi izleyip uyurum.dun bunu yapcaktim ama bejaka ve rizeli kezban jedson zamanımdan çaldı.nasil olsa duyumda yok heyecanlanacak

Gedson 4-5 maç sonra ilk 11e giremeyecek duruma gelirse Burak başkandan özür dileyecek misiniz?
Burak once sezon başında takıma doldurduğu çöpler icin taraftardan özür dilesin.
Mesele Gedson'un çok iyi bir oyuncu olup olmadıgıda degil zaten; mesele Galatasaray'in düşürüldüğü zavallı durum, Galatasaray baskaninin zavallı, beceriksiz, utanmaz ve yalancı olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt