Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu takıma aşığız aşık. Gedsonmuş tahir kıranmış rizeymiş beşiktaşmış bilmemneymiş kamışımızdaki kıl olamazlar. Bizim abilerimiz doksanlı yıllarda deplasmanlarda bu renkler için gerekirse sallama kesiği yemiş adamlar, şimdi çoluk cocuğa kavuşmuşlar, iş güç sahibi olmuşlar da hala o bıçak izlerini vücutlarında, hala sabıka kayıtlarını sicillerinde taşıyorlar. Mecidiyeköy'ün kömür kokan akşamlarında eksi bilmemkaç derecelerde maç izlemiş, gülüp ağlamış nesillerin kardeşleriyiz biz

Değil kümeye, cehennemin dibine de düşsek ölene kadar, cehenneme kadar GALATASARAYlıyız. Herkes akıllı olsun herkes kendine gelsin.

Bugün bizi sözde transfer çalımlarıyla, sözde federasyon kahpelikleri ile üzdüklerini zanneden mahfiller bilsinler ki dün oldugumuzdan daha fazla GALATASARAYlıyız.

CİMBOM OLD BOYZ

Galatasaray Galatasaray Galatasaray!

Alanya maçı için Galatasarayım.

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru hakkında çıkan Beşiktaş haberine cevabını verdi.Olympiakos 2,5 milyon euro istiyomuş.Satın alma opsiyonuyla kiralıyo musunuz ne yapıyosunuz getirin aslanımızı Galatasaray'ın kanadına..

Onyekuru hakkında çıkan Beşiktaş haberine cevabını verdi.Olympiakos 2,5 milyon euro istiyomuş.Satın alma opsiyonuyla kiralıyo musunuz ne yapıyosunuz getirin aslanımızı Galatasaray'ın kanadına..

Beşiktaş alır belki diye yapmış olabilir :asd: Sonuçta BJK midesizliği diye birşey var. Germain Lens olması umuduyla artık hıyar Gedson'un. Ayrıca dünyada yeni nesille beraber herşeyin keyfi bitti. Çok çabuk sıkılan, sosyal medyanın güdülemesiyle her yöne çekilebilen iğrenç bir nesil geliyor. Kendi düşünme yetisi olmadan linç kültürüyle geliyorlar. Dün yok, yarın yok, hedonizm had safhada. Futbol bu mantıkla tamamen biter Türkiyede

Sabah demiştim sana renktaş bu tam cimbom old boys tayfasından :D

ben başkan olsam ve çok param olsaydı gedsonun kalan %50 sini alır, ama sadece bjk ve rize’ye karşı oynatıp rezil ederdim

onyekuru, denayer, gomis, emre akbaba, emre kılınç, kerem aktürkoğlu, mostafa mohamed siz ne güzel insanlarmışsınız. bu camia gelmek için sözde -kendini yırtanlar- yerine sizi hatırlayacak. bize gelmek istediği halde zorla fenerbahçe’ye gönderilen vedat, sana da teşekkürler yine de. bu gece içilen her kadeh bu güzel insanların şerefine kalkar

benim gözümde burak elmas yönetiminin yaptığı toplam 2-3 iş var.

1- morutanı takıma kazandırmaları
2- luis campos u getirmeleri
3- terimi yollamaları

bu 3 ü hariç de yaptığı iyi işler var boey nelsson vs ama gerçekten skandal gibi yönetildik bunlar hariç bence. ışıtan gün olayları, hakkımızın yenmesine ses çıkarılmaması, gedson rezaleti vb. çok şey yazasım var bugün ama ben son yayında başkanın elinin titremesini gördüm zoruna gitmiş belli. bu iş martta ya da en geç mayısta biter.

benim gözümde burak elmas yönetiminin yaptığı toplam 2-3 iş var.

1- morutanı takıma kazandırmaları
2- luis campos u getirmeleri
3- terimi yollamaları

bu 3 ü hariç de yaptığı iyi işler var boey nelsson vs ama gerçekten skandal gibi yönetildik bunlar hariç bence. ışıtan gün olayları, hakkımızın yenmesine ses çıkarılmaması, gedson rezaleti vb. çok şey yazasım var bugün ama ben son yayında başkanın elinin titremesini gördüm zoruna gitmiş belli. bu iş martta ya da en geç mayısta biter.

morutan ilk haline dönecektir sürekli oynatmak lazım ,nelsson boey morutan potansiyeli baya yüksek adamlar

campos reis de başkan değişse bile kalmalı mutlaka

Tamam hallettim şimdi. Tapatalk'ın ayarlarına girip çerezleri silmen lazım o zaman buluyor forumu. Browser'dan girmek işkenceydi resmen..

Edit: Yurt dışında yaşıyorsan VPN ile Türkiye'den giriş yapmalısın.
İos uygulaması kaldırıldı sanırım ?

Bjk o kadar midesiz bir takım ki gidip bunu almak ister dertleri biziz. Dünyada başka ksnat yokmuş gibi yazın onyekuru mücadelesi yaparlar.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt