Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kene gibi yapıştı herif neyse 4 ay kaldı defoluyo
Okadar emin olmayalim, arda ve ömer bayram tarifesi yapabiliriz. Muhtemelen gecen sezondan alacagi kalir buda hepsini almadan gitmem der. Bizim beceriksizlerde ozaman 600-700e 1 sene daha uzatalim der. Olur mu? Olur. Gerci yabanci sayisi da 12ye dusecek. Baya bir yabanci gitmesi lazim eger transfer de yapacaksak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam hallettim şimdi. Tapatalk'ın ayarlarına girip çerezleri silmen lazım o zaman buluyor forumu. Browser'dan girmek işkenceydi resmen..

Edit: Yurt dışında yaşıyorsan VPN ile Türkiye'den giriş yapmalısın.
Uygulama da çerezler diye bir yer yok ki? Depolama\ on bellek silme işlemi yaptım değişen bişey olmadı. Forumu tapatalkta bulamıyorum:(

Hayır o detay aslında 1.5 senelik kiralanırsa kiralık sürecinde 10 m euro teklif gelirse satılması yönündeydi 7.5 opsiyonu kullandıktan sonra %20-25 pay verecektik başka bir şey yoktu.
Belki kibar feyzo filmindeki gibi malın kullanım hakkı bjkye satış hakkı benficaya aittir 😅

Bakalım hangi yabancı oyuncu kadroya alınmayacak şimdi. Omar'ı bıraksan sağ bek yok, Diagne kırığı korkuyor bir daha sözleşme imzalayamam diye. Ki ayrıca kesinlikle yerli ve yabancı 8 numara şart. Berkan ve Taylan vasıfsızları ile lig bitmez.

1643872199886.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt