Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu iş öyle 3. Lig kalecisi, 36'lık eski sevda, Rumen 1. Ligi seviyesi futbolcular, Alt Küme seviyesine yakın 2-3 yerli ile olmaz.

Galatasaray ciddi bir yenilenmeye gitmeli.

Gençleşme tabi ki olmalıydı ama ilk 11'de 4-5 tane 23 yaş altı varsa, 5-6 tane de 24-30 yaş arası isim olmalıydı.

Şu an baktığımız zaman sezon sonu:

Herhangi bir profesyonel seviyeden uzak: İsmail, Fatih, Pena, Berk
Kulüp için yetersiz seviye: Mohamed, Berkan, Ömer
İlk 11 için yetersiz seviye: Taylan, Aanholt, Cicaldau, Halil
Sakatlık ile düşen: Omar, Luyindama
Sakatlık ve süreklilik sorunu olan: Boey, Morutan

gibi bir tablo var ortada.

Sene sonu

Okan Koçuk
Yunus Akgün
Emre Akbaba

dönecekler, en azından 3 adet şans bulduğunda bir şeyler yapabilecek seviyede isimler olacak, Yunus ilk 11 bile olabilir.

Ama tabi bütün bunları tartışmak için önce başımıza Galatasaray markasını ezdirmeyen, akil kararları alabilen, bariyerlere takılmayan, kavgası Galatasaray olan yürekli bir yönetim şart. Bu olmadan bütün analiz çöpe gidiyor.

Sene sonunda mutlaka çöplerden kurtulup şöyle bir kadro kurmamız gerekiyor:

-----------------------------Yerli Kaleci (Okan)------------------------
Boey(Yerli)--Nelsson(Işık/Alparslan)--Marcao(Ozorn)--Yabancı(Yerli)
--------------------------Yabancı/Pulgar(Yerli)------------------------
Morutan(Yunus)-Yabancı(Yerli/Akbaba)-Cicaldau(Halil)-Kerem(EmreK)
---------------------Gomis/Yabancı(MM/Gurbetçi)---------------------

Gitmesi gerekenler:
Babel
Feghouli
Diagne
Luyindama
PVA
Omar
Muslera
Taylan
Berkan
BAY (Kiralık)
Arda
Aytaç

Alınması gerekenler:
Okan (geri dönecek)
Yerli As Kaleci
Yerli sağ bek
Yerli ve yabancı sol bek
Ozornwafor (geri dönecek)
Yerli ve Yabancı 6 numara
Yabancı 8 numara
Gurbetçi santrafor
Halil (tekrar kiralık)
Yunus (geri dönecek)
Akbaba (geri dönecek)
Eksik kalan bölgelere Boey tarzı 1,5m Euro altı bonservisli scout transferleri

Eren Elmalı ve Bünyamin Balcı'yı alalım, orta sahaya da Umut Güneş, Td Farioli gelecek sezon planlaması için

Farinez
Bünyamin Nelson Marcao Eren
Pulgar Berkan
Yunus Arrascaeta Kerem
Gomis/Halil

gibi bir şey

Şu konuşmanın altına imzamı atarım. Berkan leş, Taylan pas atamıyor, Kerem top alamıyor vs. Bu çocuklara nasıl yapılacağını öğretmiyorlar. Altyapı zaten eksik. Olduğu kadar diyip, A takımlara çıkarıyorlar. Orada da ilgilenen yok. Yönlendirilmeye, antremana ihtiyaçları var. A takım teknik direktörü yapamaz bunu. Yardımcıları yapacak. A

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuzey Afrika'lılardan gına geldi. Akıllanmadılar bir türlü

Arkadas bu nasil bir Kadro ya, her yil illaki bir kac ise yaramazi göndersek te bitmiyor arkadas bitmiyorrrr. Umarim Camposla artik her sezon basi bir kac ise yaramazi gönderip rotasyon adina sacma oyuncular almayiz. Ben herzaman diyorum, sirf ilk 11 icin oyuncu al, zaten eskiden ilk 11 de oyniyan oyuncun rotasyon icin kullanirsin ve bu sekilde yetek külüben daha güclü olsun. Biz her yil bile bile ilk 11 giremiyecek veya girse bile cikani aratacak oyuncu aliyoruz, ve bunun yüzünden yillarca kadromuz adam akili güclenmiyor tam tersi her yil iflas ediyor.

Önümüzdeki sezon Torrent'in kaldığını varsayarak;

MUSLERA

BOEY - NELSSON - MARCAO - UĞUR

CICALDAU - XXXXX

YUNUS - MORUTAN - KEREM

GOMIS​

Fotoğraf eski mi bilmem bi fotoğraf dolaşıyo sosyal medyada.Pulgar 12'de İstanbul'a geliyomuş..
FKp487hXMAQfk4O

Anladığım kadarıyla bugüne kadar olna hamleler Avrupa'ya yetişsin diye yapılan 3 hamle idi.

8ine kadar uygun bütçede , uzun ve zararlı kontrat olmayacak şekilde bir şeyler çıkarsa çıkar gibi bakıyorum.
Bana göre hangi mevkiinin yedeği azsa ise al abi altyapıdan, forvet erenide dene herkesi dene.

Zaten ligde şampiyonluk yok 3 ve 4 üncülük için oynayacaksın - daha iyi süre verilecek zaman olamaz maçların durumuna göre.

Bir şekilde çıkış ve hava yakalarsa bu takım, yönetim anlamında demiyorum tabii ki ama önümüzdeki sezon için çok mantıklı hareketler şimdiden yapılabilir - yaza bırakmadan deneme yanılma transferi düşünmeden.

Bu sene zaten düşmemeye oynuyoruz. Seneye 12 yabancı sınırlaması var. 4 yerli 11 de zorunlu oynayacak. Hocaya güveniyorum, bu iş transfer ile olmayacak. Oyuncular geliştirilmek zorunda, bunu da hoca ve yardımcıları yapacak. Ben çalışkan olduklarını ve başaracaklarini düşünüyorum

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt