- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.415
- 3.078
Tdlik yapmasın oda yav sonradan girsin bir 20 dakika.Kendi açıklamasıymış.Trt Spor'a konuşmuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tdlik yapmasın oda yav sonradan girsin bir 20 dakika.Kendi açıklamasıymış.Trt Spor'a konuşmuş..
olmaz masononur ben niye gse degilim daha
eskiden gse idim
kupadan kupaya kosuyordu takim
yani bazi ugurlu seyleri didik didik etmemek gerekiyor
Bugün açıklanacak diyor.ne dio
Reisi sokacaklar süre dolmadanne dio
Sene başında 30 milyonu bütün çöplere harca, devre arasında menajere suç bul.. Kasada para yok dostum..menajeri ahmet bulut
Totem söylenirse büyüsü kaçar..
olmaz mason
Almışız 1,5 milyon dolara bugün açıklanır diyor.ne dio
kim diyoRobson reis bugun açıklanacakmislan gunde 2 stoper aciklatacagina 1 de ortasaha al campos efendi
![]()
Semihi aldik ya,brezilyalı adamin teki de robson bugun aciklanacak demis.ondan bugun 2 stoper ve pulgar açıklanır gibi geldikim diyo
Santos, defans oyuncusu Robson Reis'in Türkiye'den Galatasaray'a satışını kapattı. Peixe, savunma oyuncusu için yapılan 1,5 milyon ABD Doları (8 milyon R$) teklifini kabul etti ve Türk kulübü ile belge alışverişinde bulundu. Transferin duyurusunun bugün yapılması gerekiyor.ne dio
brezilyalılar genelde tutuyor bu da tutar inşallah tabi gerçekleşirseMenajer kazığı gibi duruyor, yetenekli çıksa bari.
valla renktaş yanılmıyorsam biz son iki sezondur 6 no almadık ,üç sekizli ile oynadık ,lakin hoca baktıki biri biraz daha geride kalıp mücadelede ederek registalık etmesi lazım diye taylanı çekti diye sanıyorum.o gün bu gündür taylan orda ,şimdi pulgar alındı ve tahminimce hoca berkandansa taylanı 8 e çeker.Taylandan 8 numara olmaz olmuyor diye 6 ya çektikler devşirdiler zaten ama orada da olmadı 1 sezonluk idareten oynamış anca yedekten girer oyuna 11 seviyesinde biri değil.
Çok pahalı değil. Donk kadar iyi olsa yeter.Menajer kazığı gibi duruyor, yetenekli çıksa bari.