- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.416
- 3.078
Taksitli de değil olsa yazılırdı.Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taksitli de değil olsa yazılırdı.Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır.
Almışız evraklar bekleniyormusne dio
Hos geldin renktas. Sana da iyi aksamlar.Bakü'den iyi akşamlar renktaşlar.
Gedson transfer süreci gerçekten beni çok üzdü. Başkan Elmas'ın açıklamalarını tekrar-tekrar izledim. Açıklamalarını dikkatle izlediğimde bir şey dikkatimi çekti. Öncelikle şunu kabul edelim ki, bizim net iyi bir 8 numara transferine ihtiyacımız vardı ve bu transfer ha Gedson, ha X biri olsun - yapılmadı. Neden yapılmadı? Elmas bunu açık açık söylemedi ve "İsteseydik Gedson'u alırdık" gibi bir şey söyledi. O zaman Gedson'un arkasında alternatif bir 8 numara(lar) daha olması gerekirdi. Burda en elzem etken para harcamadan bir çözüm ve ya oyuncu bulmaktı. Ara transfer döneminde böyle bir fırsat olmadı. Ben Elmas'ın açıklamalarındakı rahatlığın sebeplerini aramaya kalktım ve özellikle Campos etkisile bu sebeplerden birinin yazda sözleşmesi bitecek bir 8 numara transferinin yapılacak olmasında görüyorum. Elmas olmayan parayı şimdi Gedson ve ya X birine zaten harcayamazdı. Campos eski öğrencisi ve vatandaşı Xeka'nı SIFIR bonservisle yazda takıma kazandıracak diye tahmin ediyorum.
Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır.
Aç kalmış
Şimdi birini etiketlerim ama döner dönmez küfredip ceza alır.kolpa haberlerle youtubede almancılardan düdükledikleri euroları yıyorlardır

Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır.
Satarak kar edecekleri bir anlaşma olmamış. Kar etmeleri için 4 sene kulüpte kalıp şampiyon yapması gerekir. İyi oyuncu ama Rize’ye giderek gözümden düştü. Andone, Akbaba, Muslera’nın ahı onda olsun.oynatıp 20 mılyona satsan
6 mılyon senden cıkıyor 1.5 da maas desen 7.5
2.5 mılyon kazanırsın![]()
Campos başlığı nerede,camposa neden giydiremiyoruz![]()