- 17 Eylül 2018
- 20.580
- 23.475
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki lisans cıktı boey kotu diye mi çıkmış olacakDoğru yaptıkları iş yok ki adamların,bakalım iyi performans verir umarım ama boey iyiydi gayet.
Çıktı miBu Omara niye lisans çıkardılar. Hayatimda böyle rezillik gormedim
Arkadaşlar selamlar
6 numara transferi kesinleşti mi acaba?
Bu adam bildiğin rezilmiş yaa. 1dk anca izleyebildim. Gerçekten böyle ise 3-4 maç sonra taylan gel kurtar bizi diye ayağına kapanırız. İnşallah orjinali bu değildirTaylan sandım
taylan havlusunu taşıyamaz. Merak etmeBu adam bildiğin rezilmiş yaa. 1dk anca izleyebildim. Gerçekten böyle ise 3-4 maç sonra taylan gel kurtar bizi diye ayağına kapanırız. İnşallah orjinali bu değildir
Hayri cund tıraş oyuncu dediyse öyledir, gene menajer kazığı yemişe benziyoruz1 dk izlemeyle rezil oldugumu cikmis ortaya
Sivas bize oyuncu mu verirSon maçlarda gayet iyiydi. İlk çıktığında da çok potansiyelliydi ama ciddi büyük bir sakatlık geçirmişti. Maliyetine bağlı olarak takasla falan olursa yada çok uygun olursa bonservisi isterdim.
Taylan ve berkan arasında müthiş bir kapışma varArkadaşlar selamlar
6 numara transferi kesinleşti mi acaba?
Bence forvet oynasa daha verimli olur . Atıcılığı 10/10 çünküBELMAS #8 oynayacak.
Çıkarmadılar zaten .
Hadi inşallah tek umuduz otaylan havlusunu taşıyamaz. Merak etme