Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Yuh anasını o nasıl iş yav nasıl anlamışlar sağlık kontrollerinde inşallah yanlıştırKanser deniyor.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh anasını o nasıl iş yav nasıl anlamışlar sağlık kontrollerinde inşallah yanlıştırKanser deniyor.
Yazik yav,gecmis olsunKanser deniyor.
Bilsem yazarım renktaş
detaylı taramada çıkar yahuYuh anasını o nasıl iş yav nasıl anlamışlar sağlık kontrollerinde inşallah yanlıştır
Üzüldüm oyuncuyu tanımam etmem ama kim olursa olsun geçmiş olsundetaylı taramada çıkar yahu
11 kez a takımda oynamış santosda. Umarım scout transferidir kötü düşünmek istemiyorum
Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşur umarım.
Oooo . Yazık çok geçmiş olsunYuh anasını o nasıl iş yav nasıl anlamışlar sağlık kontrollerinde inşallah yanlıştır
İyi ya neyse sevindim en azından daha kötü bir kanser çıkmamış akciğer falan gibiGeçmiş olsun. Bir an önce sağlığına kavuşur umarım.
Ceyhun gulselami gördum sanki
Campos isini beklemek lazim,sadece danisman olacak birisi takimi,tdyi,transferleri,altyapiyi vs hepsini halledemez,halletmezEger scout ekibi Robson’u izleyip onerdiyse veya Campos’un ekibi onerdiyse alin adami 1.3 milyona, super ligden bir takima veya ikinci lige en az 15 macta ilk 11 baslamali maddesi ile kiralik yolla. Sezon sonu olasi Nelsson-Marcao satisinda 1.3 milyon euro ile adamlarin yerini doldurmus olursun
Bu kadar zor mu bu isleri yapmak, hic mi avrupa’daki kulupleri ve piyasayi takip etmiyorsunuz
bizzat rtenin kendi takımı, adam sen alma diye bizzat gedsonu memleketinin takımına 2m vererek kiralatıyor, sence böyle bi iyilik yaparmıDiagne'yi 6 aylığına Kasımpaşa'ya kiralarsın açılır sana kontenjan bu kadar basit maaşını paşa verir
4-1 biten hazırlık maçında da oynamış. baya domine etmişlerdi biziCeyhun gulselami gördum sanki