Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omarin gozunde hala problemler var demis yüreksiz haluk,omarda cikiyir bosa ha🤔2 yabanci gelebilir vay

Yav gol atsin gol herif tüm maclar ilk 11de golü yok
Salah bile ite kaka 2 gol attı. Zemin kötü, atmosfer berbat ötesi.Takımlar hepsinden kötü.Şu yaşıma kadar izlediğim en kötü maçları izlemiş olabilirim bu turnuvada.Herkes için gereksiz görüldüğü o kadar belli ki. Sakatlanmadan dönse o zemine fitim ben.

Semih sagbeki yedekledi galiba.Omar ve diagne fesih ha😳

Galatasaray'da Luis Campos önderliğinde 2-3 futbolcu ile anlaşma noktasına gelindi.

•Galatasaray yönetimi şuan yabancı oyuncularla fesih için görüşüyor.

Kontenjan durumuna göre oyuncular ile sözleşme imzalanacak. Ya da önümüzdeki sezon için prensipte anlaşmalar olacak.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha lazım stoper için adam fesih etmeye çalışıyolar napacaksak stoperi inşallah biri gitmezde alamazsınız ulan böyle rezalet planlama da olmamış olur alamadığınızda.

insani olarak bir süre destek olunmasını anlıyorum da tamamen kulüğpten ve mesleğinden bağımsız bir şekilde yaralanan omar için 1 yılı aşkın süredir neyi bekliyoruz anlamıyorum.

rahatlıkla uygun parayla yollar ayrılabilirdi

böylece insani olarak da profesyonel olarak da gereken yapılmış olurdu

Omar-Diagne-Babel bu üç isimle yollar ayrılıp ya sağ bek yada merkez orta sahaya bir hamle daha yapılmalı bence. Ligde Avrupa iddiasını sürdürmek istiyorsak böyle bir hamle gelmeli.

Omarda fesih olacak galiba,haluk yurekli denen arkadas gozunde hala sorun var demis
Twitter da böyle bişey okumuştum

Sanırım Babel + Diagne ile de görüşülüyormuş fesih için, Luis Campos un listesinde olan oyuncular ile görüşüyormuşuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt