Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barkley falan değildir uğraşılan isim ben söyleyeyim maaşı uygun bonservisi 1-1.5 milyon euro civarında uygun genç isimlerdendir benim tahminim. Bu arada Reis'in transferi için komisyon diyen arkadaşlar asıl komisyon Barkley gibi isim transferleri üzerinden olur.

Bjk gecen sezon ilgilenmis barkleyle.sanirim cl var diye olacakken olmamis,bizle ilgili dedikodular dogru mu bakalim

okan yalancı bir çocuk değil
doğrudur o zaman barkley işi

Karagümrük bile alıyordu yazın. Maaşını ödeyene çıkartmaya çalışıyorlar. Gedson olmuyorsa Barkley zorlayın diye Temmuz’da mı ne yazmıştım. Bize de önerildiği söyleniyordu hatta.
Bu adam madem bu kadar iyi, neden ingilterede bi takımda kalmıyor da illa birilerine itelemeye çalışıyolar. Karagümrük bile yazmışsın baksana.

Ahmed Touba FM 2020 Profili, Yorumları

Bu arada bu hareketlilik işi yine Twitter'da yönetime olan tepkileri arttırmak için çıkmış olabilir yani yalan haberler pompalanıyor olabilir.

maaşı ödenemeyecek seviyedeymiş
Bildiğim kadarıyla 10 milyon(brüt) maaşı var. Ancak Chelsea %70’ini falan karşılamaya hazır. Sıkıntı şu; Chelsea zorunlu opsiyon ile Barkley’den kurtulmak istiyor. Bunun içinde bonservis talep ediyor. Bonservisi bir şekil halledersin Barkley için ama 2023’ten sonrası için Barkley’e nasıl tam kontrat vereceksin. Sorun olan kısım burası. Buna kimse yanaşmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt