Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Gedson'un %50'sine 6 vermeyen Burak Elmas'a teşekkürlerimi sunuyorum. Adam olsaydı avrupadan kulüp bulurdu baba rize falan ne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene ilgilenmisler onlarPis yalancılar buna da çalım demek için durduk yere Ross ile bizim haberlerimizi çıkardılar o zaman.Pjanic de de yapmışlardı.
Şunları sustursun biri yeter ya
Toubaaaaaaaaa
Şurada yazdım renktaş. Maaş çokBu adam madem bu kadar iyi, neden ingilterede bi takımda kalmıyor da illa birilerine itelemeye çalışıyolar. Karagümrük bile yazmışsın baksana.
Bildiğim kadarıyla 10 milyon(brüt) maaşı var. Ancak Chelsea %70’ini falan karşılamaya hazır. Sıkıntı şu; Chelsea zorunlu opsiyon ile Barkley’den kurtulmak istiyor. Bunun içinde bonservis talep ediyor. Bonservisi bir şekil halledersin Barkley için ama 2023’ten sonrası için Barkley’e nasıl tam kontrat vereceksin. Sorun olan kısım burası. Buna kimse yanaşmıyor.
Ahmed Touba sol ayaklı defans oyuncusu sol bek de oynuyormuşahmed touba-robson reis-barkley
3 isim mi gelecek acab?
sene sonuda marcaoyu dehleriz nelsonu sevıyorum kaptan olmalı
sol bek icin yavas kalırda stoperde hamleleri iyiAhmed Touba sol ayaklı defans oyuncusu sol bek de oynuyormuş
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi