- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Ama vergi dahildir hocam o maastaGeri kalan yinede 3.5 yapıyor Recep ReisGenç oyuncu gelsin, 1 milyona, 1.5a. Boey beni çok heyecanlandırmıştı, onun gibi herifler gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama vergi dahildir hocam o maastaGeri kalan yinede 3.5 yapıyor Recep ReisGenç oyuncu gelsin, 1 milyona, 1.5a. Boey beni çok heyecanlandırmıştı, onun gibi herifler gelsin
oyle mı o zaman alamayızGeri kalan yinede 3.5 yapıyor Recep ReisGenç oyuncu gelsin, 1 milyona, 1.5a. Boey beni çok heyecanlandırmıştı, onun gibi herifler gelsin
8 alalım yolumuza bakalım hocamCamposmus,niye bulamiyo bi 8 numara takimin simdi ihtiyaci varken?dostersin camposlugunu da gorelim

muslera da olabilir hatta olmalıdır uygun bir veda ileYa feshetme işine girmişken hepsini halletsinler muslera hariç
Alakası pek yok yahu. Süslü bir isim değil zaten. Çark olur anca. İyi bir çark olur.Xeka = Gedson
stil olarak
bizde de %40 herhalde yanlış hatırlamıyorsam artıkAma vergi dahildir hocam o maasta
Su saatten sonra gelen transferleri uefaya kaydettirebiliyoz mu başkanSu taraftar bi mutlu olamadi,tüh Allah belanızı yav.8 numarayı koynumuza sokmayacagiz gece.ama pulgar ve berkana bisey olsa taylana kalacagiz.3 ortasaha ilen ne planliyosunuz siz.
Klüp ödüyor ama bizde hocam oyuncu mu ödüyorbizde de %40 herhalde yanlış hatırlamıyorsam artık
Alakası pek yok yahu. Süslü bir isim değil zaten. Çark olur anca. İyi bir çark olur.
Yok yav ama ligde cabucak ust sıralara tirmandirsin yeter,uefaya odaklanalim.ligi de konya alsinSu saatten sonra gelen transferleri uefaya kaydettirebiliyoz mu başkan
Ileriki turlarda yeni liste olmuyor.mu acabaYok yav ama ligde cabucak ust sıralara tirmandirsin yeter,uefaya odaklanalim.ligi de konya alsin
O zaman transfere gerek yok reis. Kulup acil transferi kapadik diye aciklama yapmaliYok yav ama ligde cabucak ust sıralara tirmandirsin yeter,uefaya odaklanalim.ligi de konya alsin
Seneye de oynatiriz hocam.mukavele suresine göre ya da bonservisleO zaman transfere gerek yok reis. Kulup acil transferi kapadik diye aciklama yapmali