Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Venüse git gel yapan bi doğum haritalı 8 iyi olurduisim önemsiz ama doğum haritası önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Venüse git gel yapan bi doğum haritalı 8 iyi olurduisim önemsiz ama doğum haritası önemli
Evet balik veya ikizler olabilirisim önemsiz ama doğum haritası önemli
Yalarımtwitterda bunları diyorlar seneye
marcao kerem gidiyor
Ola Solbakken Dennis Man Ross Barkley Robson Reis
geliyor
Sonunda beeHayret "bize İngiliz topçu gelmez"diyen yok
İngiliz topçunun Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.
Aynen sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş ve fazlada şans bulamıyor belki yenilemediğinden belki sisteme uymuyor ama bedava gitmesindense 1-2 milyon kazanmak isteyebilirler Campos'ta aracı olabilir bu işe. Yaşı da 27 maaşıda uygundur tahmin olarak yani bizim yönetimin yapamayacağı kadar mantıklı bir iş.Bize yazıldığını hiç duymamıştım renktaş. Sene sonu sözleşmesi bitiyor. Galtier’in 4-4-2’sinin parçalarındandı. Campos biliyordur zaten.
Sürece şöyle başlayalım o zaman; bjk önce götüne don alsınBarkleyi bjk de istiyormus, cok dillendirmeyelim, yine calim yemek olmaz.
barkley nıe olmasın dıyonuz adam oynamıyormus zaten
Çikıldau görse ban atarçikildau var ya barkli yi ne yapacağız?
Gecen sezon ilgilenmisler olmamis,bu sezon sartlar olusursa bakacaklarmis falanBarkleyi bjk de istiyormus, cok dillendirmeyelim, yine calim yemek olmaz.
Gelsin uefayı aldırıp dönsün kafiElin ingilizi dandik türkiye liginde oynamak için biraz zor gelir zaten yarım sezonluk olacaksa hiç gelmesin daha iyi
Yönetim gitse bile umarım gelecek yönetim böyle bir futbol aklı ile çalışır. Cenk Ergünler falan futbol aklı olacak biri değil yöneticilerinde olamayacağını bu güne kadar tecrübe ettik.Yönetim gitse bile Luis campos kalmadı lucescu,gerets, mancini yedi bu eşek taraftar seni yedirmeyiz
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elin ingilizi dandik türkiye liginde oynamak için biraz zor gelir zaten yarım sezonluk olacaksa hiç gelmesin daha iyi