Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, transfer konusunda flaş bir itirafta bulundu. Hurma, Chelsea'nin millli yıldızı Ross Barkley ile yaz transfer döneminde ciddi şekilde ilgilendiklerini söyledi.

Hurma, Spor Arena'ya yaptığı açıklamada, "Bu sene Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım." dedi.
bu iş bitmis diye yorumladım

9D6B9FB5-504E-4F76-87A3-E4E094E484D1.webp

Seviyorum bu veleti, harbi bizi seviyor

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, transfer konusunda flaş bir itirafta bulundu. Hurma, Chelsea'nin millli yıldızı Ross Barkley ile yaz transfer döneminde ciddi şekilde ilgilendiklerini söyledi.

Hurma, Spor Arena'ya yaptığı açıklamada, "Bu sene Ross Barkley ile anlaştık. Chelsea'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alıyor, biz bunun komik sayılabilecek bir kısmını karşılayacaktık. Sözleşme detaylarında Chelsea ile anlaşamadığım için almadım." dedi.
Adı var diye zor sanılıyor chelsea da oynamıyor rusya ve bizden başka gideceği yerde yok chelsea maaşının büyük kısmını bizde kalan kısmı karşılarsak alabiliriz anormal olmaz.

Gedson çalımını unutturacak bir transfer lazım bize. Bjkye misilleme yapalım istiyorum
Larin.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor, BJK ile uzatmiyor ve yaşı da genç.Bonservis yerine imza parası verdik mi hem kanat hem forvet olabilecek iyi bir alternatif olur.Biraz da oynatip iyi paraya sattık mı BJK'ye de evlat acısı gibi oturur.

Larin.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor, BJK ile uzatmiyor ve yaşı da genç.Bonservis yerine imza parası verdik mi hem kanat hem forvet olabilecek iyi bir alternatif olur.Biraz da oynatip iyi paraya sattık mı BJK'ye de evlat acısı gibi oturur.
Bunun icin tek bir isim var ama bizim capsizlar getiremez

Ne Diagne’yi ne Babel’i feshedemezler ya birkaç gün de böyle oyalarlar sonra kapanış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chelsea ile anlaşamadıkları nokta büyük ihtimalle zorunlu satın alma opsiyonu 😛. Eğer Chelsea ondan vazgeçtiyse olabilecek bir transfer

Birakin barkley falan

Birak elmas istifa edecek mi veya secim karari alacak mi ondan haber verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt