Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İletişim konusunda veya diğer konularda yönetimin eleştirilmesi çok doğru ama yönetim veya başkan kim olursa olsun ülkedeki mevcut düzen değişmedikçe senin savaş kazanma ihtimalin falan mümkün değil.
Bunun ardına sığındıktan sonra hiçbir şey yapmadan koltukta otursan da olur bu kafayla ben de başkan olabilirim, her türlü rezilliği bu argümanla açıklamak mümkün çünkü. Ne hikmetse o ulu ve her şeyi yapmaya muktedir düzene rağmen loser muhalefet seçim kazanabiliyor ama sen takımının hakemler tarafından doğranmasına gıkını çıkartamıyor iki götü boklu hakeme düdük astıramıyorsun. Hem de bunu sistematik olarak yapıyorlar 1-2 maç değil. Kolaya kaçmak bence bu işi mevcut düzenle açıklamak ki ben de zamanında buna yakın düşüncelerdeydim. Gel gelelim artık bu işin boku çıktı. Yönetimi yalamaya meyilli bir kaç arkadaş devamlı bunun ardına sığınıyor.

doğruysa kızmayalım gedsona boşa bu yönetim tez zamanda defolsun oyuncu yollayamamak nedir ya
Bazı yerler doğru olabilir ama Gedson'un diğer liglerden istediği teklifi aldığını düşünmüyorum tabi ilgilenen olmuştur ama hiçbiri Gedson'un istediği 1.2-1.5 milyon euro maaşı vermeye yanaşmamıştır bence. Yine denilenlere göre zaten 15 gün önceden yani diğer ülkelerde de transfer dönemi açıkken görüşmelerin kesildiği yönünde yani Gedson Galatasaray için ne kulüpleri reddetti gibi bir gerçek yok ortada benim gördüğüm. Bu arada Gedson potansiyeli yüksek kaliteli bir futbolcu bana göre ben olsam Bjk'nin yada bizden istenen şartlarda değil( Bizim şartlarda çünkü o kiralık 1.5 sene içinde 10 milyoluk teklife Benfica satabilir şartı gibi bir şart yada Gedson'un çıkış opsiyonun 10 milyon olduğu bir şart varmış) ama örnek bonservisinin tamamı için 7-8 milyonluk bir teklife almaya çalışırdım.

Ya gidin meloyu getirin kimseyi getiremiyorsanız tekerlekli sandalyeyle bu takımdaki orta sahalardan daha faydalı olur

Farioli'ye karşı nasıl oynatacak görecez takımı..
FKhLgrMX0AA4PUX
Önde basarsak geçmiş olsun. Sanmıyorum öyle bir hata yapacağını, bence topu onlara bırakacağız çoğu zaman, Avrupa tarzında oynarsak alabiliriz. Arkayı açarsak içimizden geçerler.

Bunun ardına sığındıktan sonra hiçbir şey yapmadan koltukta otursan da olur bu kafayla ben de başkan olabilirim, her türlü rezilliği bu argümanla açıklamak mümkün çünkü. Ne hikmetse o ulu ve her şeyi yapmaya muktedir düzene rağmen loser muhalefet seçim kazanabiliyor ama sen takımının hakemler tarafından doğranmasına gıkını çıkartamıyor iki götü boklu hakeme düdük astıramıyorsun. Hem de bunu sistematik olarak yapıyorlar 1-2 maç değil. Kolaya kaçmak bence bu işi mevcut düzenle açıklamak ki ben de zamanında buna yakın düşüncelerdeydim. Gel gelelim artık bu işin boku çıktı. Yönetimi yalamaya meyilli bir kaç arkadaş devamlı bunun ardına sığınıyor.
Yönetimi savunan bir şey yok orada hatta eleştiriler doğru ama seçim kazanan muhalefet mesela hala Taksi meselesinde iş yapamıyor yada İstanbul'da bir çok yapılmak istenen şeyi yapamıyor. Artı seçim kazanmakla dediğin şeylerin alakası yok sen düdük astırman için kime başvurabilrisn Tff veya Mhk kimin elinde oldukları belli kurumlar değil mi bunlar? Sen diyorsan Tff- Mhk için özerk o başka bana göre bunlar atanmış kişilerin ellerinde. Daha sonra senin güçlü kalabilmen için finansal yapının güçlü olması lazım e bu zaten söz konusu değil. Söyle bana gelen kişi nasıl düdük astırabilir, nasıl güçlü olabilir? İletişim sorunu bunlardan ayrı bir mesele bu arada o konuda güçlü olmana falan gerek yok çünkü o tamamen yönetimlerin kendi beceriksizliğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt