Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campos: „Gedsonu almiyorsun“
Burak Elmas: „ama Çalim?? Bjk?? Taraftar???“
Campos: „Almiyorsun“

Böyle bir konusma Gecmis

Halil renkdaş malum videoyu izlemedinmi?
Videoda Terim'i kast ettiğini düşünmüyorum. Aslında bunun gündem olması değil Mohamed konusunun gündem olması lazımdı Elmas bir yerde söylemişti ben yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin. kulüpte bir personelin Mohamed'e menajerini değiştirmezsen bonservisin alınmayacak diye bir şey söylemesi sonra Mohamed'in bunu yönetime şikayet etmesi gibi bir durum vardı.

Halil renkdaş malum videoyu izlemedinmi?
Dinledim, ne var?
Once Galatasaray 7.5 milyona anlasti demiyor mu? Sonra Galatasaray istemedi, alamadi demedi m? Madem istemiyor neden menajeri aliyor? Menajer engelse nasil 7.5 milyona anlastik?
Keramettin kasim ayinda filan bizde dedi.
Tansel 14 aralikta bizde dedi.
Yine 14 Ocak'ta bizde dedi
Ts macindan sonra bizde dediler.
Yani 7.5 versek Gedson gelmeyecek miydi? Birakin abi yaw, yine bizi ayakta uyutuyorlar

Beyler Gedson olayında çok pis işler dönmüş. Levent Tüzemen'i beğenirsin beğenmezsin ama dürüst adamdır. Bir an kendini tutamayıp olayı anlatmış, tam olarak isim zikretmemiş ama net anlaşılıyor. Kimin Ahmet Bulut'a baskı yaptığına bir bakın.

Eğer bu doğruysa ki ben Tüzemen'in iftira atmayacağına eminim, o egosunu Galatasaray'ın üstünde gören malum zat benim için tamamen bitmiştir. Yazıklar olsun.

Çok çok güzel konuşmuş ben çok beğendim ve çok gerçekçi konuşmuş üstüne gidilmesi gereken konulardan bahsediyor.

Konyaspordaki michalak evlerden ırak adamın süratı olmasa futbolcu felan olamazmış

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dinledim, ne var?
Once Galatasaray 7.5 milyona anlasti demiyor mu? Sonra Galatasaray istemedi, alamadi demedi m? Madem istemiyor neden menajeri aliyor? Menajer engelse nasil 7.5 milyona anlastik?
Keramettin kasim ayinda filan bizde dedi.
Tansel 14 aralikta bizde dedi.
Yine 14 Ocak'ta bizde dedi
Yani 7.5 versek Gedson gelmeyecek miydi? Birakin abi yaw, yine bizi ayakta uyutuyorlar
ne yani? rizesporda oynayan ( oynarsa tabi) adama 7.5 milyon euro mu verecektik?

Mapustan Çıktık Şükür.Burak elmas'a tekrar selam söylüyorum burdan.

16 GALATASARAY 23 7 6 10 28 33 27
17 Antalyaspor 23 6 6 11 23 34 24
18 Rizespor 23 6 4 13 21 39 22
19 Altay 23 5 3 15 24 38 18
20 Ö.K Yeni Malatya 22 4 4 14 18 38 16

kulübün düştüğü hal? yazıklar olsun.. transfer gerek orta sahaya.. saçma sapan tercihler yapılıyor gelen giden.. gedson alamadın asunçao aldın bir maç oynamadı gene alamadın. bari doğru düzgün bir tane de olsa orta saha al takıma katkı sunabilecek. bu kadar kısa sürede aynı hataya düşülmemeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt