Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
REZAN olabilir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz trden topçu anca bonservisi elinde alırız. 1 olanı bize 5 çekerler.Performans olarak Efecan Karaca > Arda Turan + Sofiane Feghouli + Ryan Babel + Ogulcan Caglayan
Hem de kaç senedir aynı istikrarla aynı performansı veriyorPerformans olarak Efecan Karaca > Arda Turan + Sofiane Feghouli + Ryan Babel + Ogulcan Caglayan
Ee o zaman menajerle ne alakasi var? Paran yoksa otur oturdugun yerene yani? rizesporda oynayan ( oynarsa tabi) adama 7.5 milyon euro mu verecektik?
astrolog muREZAN olabilir mi ?
Napcaz ulan stoperi. Yedeğe adam almayın artık.
hukuk doktoruastrolog mu
Niye atarlanıyon renkdaş nasıl anladıysan öyle anla ben farklı anladım.Dinledim, ne var?
Once Galatasaray 7.5 milyona anlasti demiyor mu? Sonra Galatasaray istemedi, alamadi demedi m? Madem istemiyor neden menajeri aliyor? Menajer engelse nasil 7.5 milyona anlastik?
Keramettin kasim ayinda filan bizde dedi.
Tansel 14 aralikta bizde dedi.
Yine 14 Ocak'ta bizde dedi
Ts macindan sonra bizde dediler.
Yani 7.5 versek Gedson gelmeyecek miydi? Birakin abi yaw, yine bizi ayakta uyutuyorlar
Campos stopr dediğin uzun boylu olur diyor herhaldeCampos transferi; 195cm
![]()
Sven Botman - Oyuncu profili 25/26
Sven Botman, 26, Hollanda ➤ Newcastle United, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 35.00 mil. € ➤ * 12 Oca 2000, Badhoevedorp, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Sana degil yonetime atarlaniyorumNiye atarlanıyon renkdaş nasıl anladıysan öyle abla ben farklı anladım.
Şampiyon kulüpler mi?
yaşananlar unutulmaz çiğdemciğimGeliyorum gidiyorum konu hala gedson![]()
yaşananlar unutulmaz çiğdemciğim