Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir iş bilmezlik, becerisizlik olmaz.Birincisine ve ikincisine hata dersin ama üçüncüsü tercihtir.

Bize bunu yaşatmamalıydınız.Başımızda fenerli olsa bu kadar vurdumduymaz olmazdı.Bin kere yazıklar olsun.
Buradaki adamın kendi yorumları yalnız süreç hakkında. Yani öyle oldu veya olmadı. Bazıları da Galatasaray 15 gün önce yani Avrupa'da transfer dönemin kapanmasına 7-10 gün varken zaten vazgeçti dedi.

Böyle bir iş bilmezlik, becerisizlik olmaz.Birincisine ve ikincisine hata dersin ama üçüncüsü tercihtir.

Bize bunu yaşatmamalıydınız.Başımızda fenerli olsa bu kadar vurdumduymaz olmazdı.Bin kere yazıklar olsun.
s-5b19a412fd9ab003e8b7c5c8f4caec17ca47becd.jpg

Tabiki değil yüksek ihtimal orta sıra kalibreli veya altı takımlar teklif etmiştir. Reddetme sebebi de yine istediği yıllık 1.2-1.5 milyonluk yıllık ücrettir. Bu yıllık ücreti kolay kolay Avrupa'da kimse vermez kendini tam olarak kanıtlamamış ve sürekli oynamayan birine. Sonuçta adamların ağları geniş buluyorlar bir şekilde oyuncu.
orta veya alt kalibre bir fransız veya italyan takımının gedson icin 7.5 m eur teklif ettiğine inanmıyorum.

Lan oglummm bu robson ortasaha galiba,videosu var aaaaa.teknik hemde vay anaisni Allah Allah uzatan gol de atmis altyapıda vs

Gideyim tekrar bakayim heycanlandirdi teknigi

Buradaki adamın kendi yorumları yalnız süreç hakkında. Yani öyle oldu veya olmadı. Bazıları da Galatasaray 15 gün önce yani Avrupa'da transfer dönemin kapanmasına 7-10 gün varken zaten vazgeçti dedi.
Renktaş haklısın ama ben ve benim gibi binlerce kişi 2 Şubat'ın son dakikasına kadar bu adamı bekledi.Haliyle bir sabah uyanıp R*ze formasıyla görüp, sezon sonunda Jkye gideceğini öğrenince küçük çaplı bir travma oldu bize.

Madem vazgeçtiniz, söyle olmayacak diye?En fazla 3-5 gün yangın yapılırdı sonra unutulur giderdi.Böyle küçük insanların ağzına pelesenk olmak çok acı verici bizim gibi bir camia için.Bize bu kadar kolay dokunmamalılardı

2022-23 sezonunda yaşayacağımız büyük şahlanışa hazırlanalım

Mart 2020de bir video var,robson reis icin defans,defansif ortasaha demişler videoda.ki attigi uzun toplar,topla dönüşleri,o dönüşle rakibi calimlamasi falan.gelsin.gece daha detaylii bakacagim,simdi dizi izliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt