Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş haklısın ama ben ve benim gibi binlerce kişi 2 Şubat'ın son dakikasına kadar bu adamı bekledi.Haliyle bir sabah uyanıp R*ze formasıyla görüp, sezon sonunda Jkye gideceğini öğrenince küçük çaplı bir travma oldu bize.

Madem vazgeçtiniz, söyle olmayacak diye?En fazla 3-5 gün yangın yapılırdı sonra unutulur giderdi.Böyle küçük insanların ağzına pelesenk olmak çok acı verici bizim gibi bir camia için.Bize bu kadar kolay dokunmamalılardı
İletişim konusunda ve daha bir çok konuda yapılan eleştirilere %100 katılıyorum. Altaylı'ya çıktığı programda Gedson transferi hakkında da mali şartlarımıza uymuyor o yüzden o defteri kapattık demeliydi bu açıklama benim için yeterliydi. Ben özellikle Falcao transferinden sonra transferlere isim üzerinden illa o olsun falan diye bakmıyorum eksik olduğumuz bölgeye bize katkı sağlayacak bir oyuncu olsun maaşı az olsun tercihen biraz genç olsun da gerisi önemi değil.

Robson kesinlikle ortasaha oynar,teknigi iyi

beybabaya güvenelim
başarılı bir herif gibi
3318859_810x458.jpg

Mart 2020de bir video var,robson reis icin defans,defansif ortasaha demişler videoda.ki attigi uzun toplar,topla dönüşleri,o dönüşle rakibi calimlamasi falan.gelsin.gece daha detaylii bakacagim,simdi dizi izliyorum
Atsana videoyu izleyelim. Benim izlediğim videoda stoperde oynuyordu hep. Tekniği, pas kalitesi kendini belli ediyordu gerçekten.

Neler neler unutuldu yaw. Bu mu unutulmayacak. İrfancan dönemindeki gibi bir isim atılsa çarşı pazar yine karışır da yönetimde iş yok. Hava dağıtmayı bile bilmiyor.
Bence de atın ortaya kolpa da olsa kariyerli bir isim. En azından gündem değişir, acımız hafifler. Zaten millet balık hafızalı. Ama bunu bile becerecek bir üst akıl yok bu klüpte maalesef😡

Konu dışı konuşmalar yapılmasın lütfen.

@Yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt