Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.799
- 11.166
- 1.838
pazar gunu yuzumuz gulecekpazar günü gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar gunu yuzumuz gulecekpazar günü gibi duruyor
Başakşehir niye renktaş? Adam bize 2 şampiyonluk hediye etti, daha napsın?Rize,hatay,karagümrük,kayseri,kasımpaşa,alanya,sivas,başakşehir başkanlarındanmıdır nedir hiç kanım almıyor bu takımları
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanıyor muyuz?Transfer tahtasının kapanmasına 4 gün kala transfer yapacağımıza inanıyoruz öyle değil mi? Motivasyonumu diri tutabilmek adına soruyorum.
Gökselden dolayı acayip sinsi bir adamBaşakşehir niye renktaş? Adam bize 2 şampiyonluk hediye etti, daha napsın?
İnanıyoruz diyelim de motivasyonun düşmesin renktaşTransfer tahtasının kapanmasına 4 gün kala transfer yapacağımıza inanıyoruz öyle değil mi? Motivasyonumu diri tutabilmek adına soruyorum.
Skor tahminin benim için çok önemli şu halde.pazar gunu yuzumuz gulecek
Bence de atın ortaya kolpa da olsa kariyerli bir isim. En azından gündem değişir, acımız hafifler. Zaten millet balık hafızalı. Ama bunu bile becerecek bir üst akıl yok bu klüpte maalesef![]()
2 atarızSkor tahminin benim için çok önemli şu halde.
İşte onu soruyorum. Bu beceriksizlere ragmen adam alabilecek miyiz?İnanıyor muyuz?
Niğde fknın attığı tweet gerçekmi
Niğde fknın attığı tweet gerçekmi
Galatasaray’ın sokağa atılacak bir kuruşu bile yok!diye tweet atmış
EvetNiğde fknın attığı tweet gerçekmi
Sanmıyorum ama alırlarsa beceriksiz olmazlar sanki?İşte onu soruyorum. Bu beceriksizlere ragmen adam alabilecek miyiz?
Gelecekteki başkanımız.Gökselden dolayı acayip sinsi bir adam