Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niğde bile işin içinde. Nasıl bir beceriksiz yönetimdir bu ya. Her gün, istisnasiz her gün malzeme veriyorlar. Düşman yapmaz bu kötülüğü. Mart'ta ibra edenin aklını sorgulayacağım...
Bunun akılla bir ilgisi yok Çiğdem Hanım. Hemen her GK üyesi tahminen diğer birçok üyenin ipliğini pazara çıkarabilecek kadar bilgi sahibi,yani herkes muhtaç birbirine. Gerekirse yumruklaşırlar ama iş ibraya gelince herkes olumlu oy kullanır. Düzen böyle.

yav zaten hesabın karıştığı belli. sanki twiti rizespor attı. 🤦‍♂️

Rize ile mevzunun alakası nedir ya Allah aşkına?

Şimdi bu karışıklığın çok mu sırası?
Bir Allah'ın günü vukuatsız geçmiyor.
Basit bir şey deyip geçmezsin de.
Başka şartlarda ve zamanlama da olsaydı tamam da bu yönetim zaten artık uçurumun ucunda, şimdi buna bile tonlarca senaryo dönecek. Bizim birliğe ihtiyacımız var.

BE iletişimde bir hata yaptı zaten.
Bu yangına benzin dökmek. Konunun içinde Barkley de var, kime neye ne dediğini biz satın aldığımız kulübün admininden mi öğreneceğiz, gerçekten mi. İletişim şeklimiz bu mudur. Ben bile artık bu kadar hatada art niyet arıyorsam dışardaki insanlar her şeyi düşünür. Bilinçli yapıldığını, gereken etkileşim olunca da silindiğini düşünüyorum. Siz bu yönetim işletiminden memnun olabilirsiniz ancak ben değilim. Kurumsallık ve şeffaflık ilkelerini görmediğim için de tepkiliyim.

Sokağa atacak paramız yoksa adam için yazdan beri nedir uğraşmışlar. Barkley ise mevzu kulüp açıklama yapsın, Niğde değil.

Bunun akılla bir ilgisi yok Çiğdem Hanım. Hemen her GK üyesi tahminen diğer birçok üyenin ipliğini pazara çıkarabilecek kadar bilgi sahibi,yani herkes muhtaç birbirine. Gerekirse yumruklaşırlar ama iş ibraya gelince herkes olumlu oy kullanır. Düzen böyle.

Şahsi çıkarlarını değil Galatasaray'ın haklarını savunurlar umarım diyeyim o zaman...

Bildikleri bisey yok öyle bos iddia atiyorlar ortaya. Düsünün elinizde böyle bir bilgi var ve Ilk Siz yayinliyorsunuz gazeteci olarak. Ardindan kulüp yalanlar yalanlamaz bilemem ama söyle üstü örtük iddialar ortaya atmak yemin ederim baska ülkede yok

Ne olduysa oldu yav.alanya maçından daha onemli bisey yok suan.terbiyesizlik yapan,takimin kuyusunu kazan varsa kadro dişi bırak.babel ve feghouliden kurtulmak istiyoruz zaten.omeri,ardasi da gitsin

Bildikleri bisey yok öyle bos iddia atiyorlar ortaya. Düsünün elinizde böyle bir bilgi var ve Ilk Siz yayinliyorsunuz gazeteci olarak. Ardindan kulüp yalanlar yalanlamaz bilemem ama söyle üstü örtük iddialar ortaya atmak yemin ederim baska ülkede yok
her duyduğunu bildiğini apaçık anlatamazsın

Rize ile mevzunun alakası nedir ya Allah aşkına?

Şimdi bu karışıklığın çok mu sırası?
Bir Allah'ın günü vukuatsız geçmiyor.
Basit bir şey deyip geçmezsin de.
Başka şartlarda ve zamanlama da olsaydı tamam da bu yönetim zaten artık uçurumun ucunda, şimdi buna bile tonlarca senaryo dönecek. Bizim birliğe ihtiyacımız var.

BE iletişimde bir hata yaptı zaten.
Bu yangına benzin dökmek. Konunun içinde Barkley de var, kime neye ne dediğini biz satın aldığımız kulübün admininden mi öğreneceğiz, gerçekten mi. İletişim şeklimiz bu mudur. Ben bile artık bu kadar hatada art niyet arıyorsam dışardaki insanlar her şeyi düşünür. Bilinçli yapıldığını, gereken etkileşim olunca da silindiğini düşünüyorum. Siz bu yönetim işletiminden memnun olabilirsiniz ancak ben değilim. Kurumsallık ve şeffaflık ilkelerini görmediğim için de tepkiliyim.

Sokağa atacak paramız yoksa adam için yazdan beri nedir uğraşmışlar. Barkley ise mevzu kulüp açıklama yapsın, Niğde değil.
Ben twitin Barkley için değil İrfan Can için olduğunu düşünüyorum açıkçası. O yüzden sorun görmüyor, tepkileri aşırı buluyorum.

Niğde Fk'nın hocasından malzemecisine kadar seçen kişi belli. O zaman burada Galatasaray şahsi mücadeleye meze oluyor diyorsunuz?

Kızmış. Ondan ötürü.
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt