Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben twitin Barkley için değil İrfan Can için olduğunu düşünüyorum açıkçası. O yüzden sorun görmüyor, tepkileri aşırı buluyorum.

Niğde Fk'nın hocasından malzemecisine kadar seçen kişi belli. O zaman burada Galatasaray şahsi mücadeleye meze oluyor diyorsunuz?

Bakın az önce misal bu twit olayını konuşurken şimdi de otel mevzusu çıktı.

Zamanlama o bu gerçekten insan düşünüyor. Belki yönetimin içinden de bizim gibi BE ile mücadele verenler ve hususi bunları yayanlar da olabilir. Belki böyle şeyler yok ama var gibi gösterip onu daha da sıkıştırıyor da olabilirler.

Ama işin ucu maalesef Galatasaray'a dokunuyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Kurum her yerden saldırıya açık hale getirildi. Kriz yönetimi de zayıf. Hadi transfer onu bunu geçtim.

Niğde FK twit atmıştı o ya.
Galatasaray'ın sokağa atacak bir kuruşu yok diye. (İrfancan,Gedson, Barkley falan geçen twite yanıt olarak.) Admin karıştırdı hesapları muhtemelen. Şimdi de otelde olay diye bir iddia atılmış oyuncular arası... Ona delleniyorduk.

Yetkili yetksiz, bir zamanlar görev yapıp şimdi yönetimde olmayan herkes, medya, sözde rakipler o bu herkes bir saldırıda. Bunun önüne o kadar toplantı onu bunu yapıp geçmiyorsan bir ağırlığın yok demektir kulüp içinde. Bunları eleştirmeyip ne yapalım arkadaşlar? Eğer olmayan bir şeyi diyorsam tamam, siz haklısınız derim de beraber yaşayıp görüyoruz. Hiç bu kadar kulübü sahipsiz görmemiştim. Tek güvencem taraftar. Görüyorsunuz olanları, daha çok sarılmak lazım. Futbolcu, yönetici a z demiyorum, kulübü diyorum. Sene sonu şu girdaptan çıkana kadar. Sonra hepsi hesabını verecek illa ki.

Screenshot_20220204-205131_Twitter.webp

Levent Tüzemen'in açıklamalarını sabah tüm program izledim GS kısmında. Paylaşılan sadece gedson transferi ile alakalı kısım. Öncesinde yönetim ve özellikle Burak Elmas hakkında yorumları var benim enteresan bulduğum.

Her ne oluyosa oluyor,su an tek odak noktasi Galatasaray olmali.bi an once üst sıralara tirmanmaliyiz.kumar,at yarisi,kari kiz olayi kazandiktan sonra onemli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt