Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela bu bel altına girerHarun Muslunun eşi hakkında bomba gibi bir iddia var elimde yayınlarsam yer yerinden oynar tam skandal al bunu
Burada en doğru soru Prof Dr. Demirtaş hocamızın dediği gibi aslında;Bakın az önce misal bu twit olayını konuşurken şimdi de otel mevzusu çıktı.
Zamanlama o bu gerçekten insan düşünüyor. Belki yönetimin içinden de bizim gibi BE ile mücadele verenler ve hususi bunları yayanlar da olabilir. Belki böyle şeyler yok ama var gibi gösterip onu daha da sıkıştırıyor da olabilirler.
Ama işin ucu maalesef Galatasaray'a dokunuyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Kurum her yerden saldırıya açık hale getirildi. Kriz yönetimi de zayıf. Hadi transfer onu bunu geçtim.
Bu herif yazın Mustafa Muhammed sezonu kapattı demişti hazırlık maçında sakatlanınca. Çok güvenmemek gerek.şu felaket tellalı neden susmuyor artık.
En sondaki yorumun altına imzamı atarım. Ne gerekiyorsa yapılsın
Eee senin takimina her hafta bel alti giriliyor Püns?mesela bu bel altına girer
Zayıflık, çok net. Gelene geçene 3-4 sallarsan, kimse bir halt diyemez. Dese bile para etmez. NetBurada en doğru soru Prof Dr. Demirtaş hocamızın dediği gibi aslında;
'Siz çok zayıf olduğunuz için mi, yoksa düşmanlarınız size bu kadar yoğun saldırdığı için mi bu durumdasınız'
Habere bakılırsa takımın başında yönetimden kimse yoktu ve Nihat Kırmızı da yeni gelmiş ama transfer görüşmeleri nedeniyle heralde.Burhan haber girmiş.
Bu arada Kampta yaşananlar ayrı konu bunların bu kadar çabuk sızması başka konu. Yönetimin çenesi çok gevşek.![]()
Galatasaray’da Diagne için kritik saatler!
Galatasaray’da Burak Elmas yönetimi, yabancı kontenjanında boşluk için Mbaye Diagne ile görüşmeleri hızlandırdı. Gervinho modeliyle iş tamamlanıyor. İşte detaylar...t.co
büyülü fener var reis merkezde. eskiden iyiydia
aga sohebte bak konya merkez nargile kafe