Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis bedeli ödeyerek aldigimiz yerli oyuncular:

Emre Akbaba 4 milyon euro
Berkan Kutlu 4 milyon euro
Baris Yilmaz 2 milyon euro
Ogulcan Caglayan 1.2 milyon euro (!)
Ömer Bayram 400 bin euro
Oğulcanın 1 milyon 200 bin euro ,ömer bayramın 400 bin euro ettiği yerde keçiye değil abdurrahman çelebi, alan musk bile dense yeridir

Bazıları aldığımızda vasattı, bizdeyken vasat altına dönüştüler. Vasat olsalar rotasyonda kalırlardı ya da alıcıları olurdu. 🫂
Bize gelen leş bizden giden süperstar oluyor akbaba hattrick, akgün ucuyor, okan kocuk 2 penalti arka arkaya kurtariyor. Berkan, bay filan baska takimda eminim iyi oynarlar aciklayin bunu bana tesadüf olamaz yav

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor.Robson Reis ve kulübüyle anlaşıldı.Bunun yanında Avrupa Ligleri'nden fırsat transferleriyle de takımı güçlendirmek istiyolar.Kiralık büyük ihtimalle dediği.Diagne onaylarsa Robson Reis'i açıklarız tarzında bi şeyler yazmış.Oğulcan'ı isteyen kulüp de Eyüpspor. (Bilal Yazar)

Yeni duyumcu mektebi sultani çok ölçüsüz sallıyor. Duyumculuk süresi kısa olacak maalesef. 10 günlük NBA kontratı gibi 8 şubatı çıkaramaz

Şehre yeni geldim bu akşam kararlarım var rakıyı bırakcam yaramıyorsa içmicen başkan [mention]!!! [/mention]

Kim geldi bu nasıl nöbet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1644017799308.webp

uykum var

Bize gelen leş bizden giden süperstar oluyor akbaba hattrick, akgün ucuyor, okan kocuk 2 penalti arka arkaya kurtariyor. Berkan, bay filan baska takimda eminim iyi oynarlar aciklayin bunu bana tesadüf olamaz yav
Ben de öyle düşünüyorum zaten. Vasat üstü değildi bu gelenler hiçbirisi. Vasat futbolcu lig için rotasyonda yeterli zaten. Ama ne oluyorsa bize gelen vasat adamlar vasat altına dönüşüyor gittiklerinde de oldukları halinde oynamaya devam ediyorlar. Bunun da neden muhtemelen hem oyundaki sistemsizlik hem de baskıyı kaldıramamaları.

İşte bunlara paralar harcanmaması için altyapıya yatırım yapılmalı. Altyapıdan vasat ve vasat üstü oyuncular kazanmalıyız ki ilk 11 olmasalar bile rotasyonu düşük maliyetle altyapıdan sağlayabilelim.

kulüp bu haberi hangi olay için paylaştı? Bugün uzak kaldım gündemden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt