Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cica pasif bir karakter. Normalde değildi burada mı öyle oldu? Sanmıyorum.

6.5 verdiğin adam maaşı 1 bile olsa 5 senede 12 m euro eder, ee bu adamın da maç koparacak adam olmasını beklersin zira beklemelisin de.

TS maçındaki gibi 15 kez topa değip 10u isabetli pas atıyorsa bu adam Messi olsa bir işimize yaramaz. Özellikle onun bölgesinde baskın bir karaktere ihtiyaç var ki öncelik olan Stanciu için bile 6 vermek sorgulanırken Cica'yı sözleşmesi normalde bitmiş ve haziranda uzatmışken yüksek bonservis verip aldık, istiyorsak beleşe de bağlanabilirdi önceden.
Cicayı anlamadım hiç ben pasif olduğu gibi yeteneğinden de emin değilim açıkcası sanki sistem topçusu belirli bir sistemde iyi olan topçulardan gibi geliyor bana. Gençleri düşük maaşı sonuna kadar destekliyorum ama bu heriften bazen kazık yediğimizi de düşünmüyor değilim. Morutan öyle değil mesela yeteneğini çok net görüyorsun olmamış haliyle bile 3 maç aldı. Ama oda geldiğinden çok geride esas sorun burada zaten bence gerekli gelişimi sağlayamadık oyuncularda. Aksine geriye gittiler kerem hariç birazda marcao hoşgeldin bu arada admirim tekrardan.

4 günlük banım kalktıktan sonra gündemde yaşanılanlara dahil bir kaç bişey yazmak istedim tamamen hissiyat bence Barkleyi biz ciddi anlamda zorluyoruz olur olmaz orası ayrı ayriyetten bu robson reis bence stoper için değil busqets tarzı 6 olarak kullanıcaz bence gayette mantıklı oyuncunun uzun topları vs güzel

Pena
Boey Nelsson Marcao Ömer
Robson
Pulgar Cicaldau
Emre Gomis Kerem

Yapabiliriz veya bazı maçlarda

Pena
Semih Nelsson Marcao Pwa
Robson
Pulgar Emre
Morutan Gomis Kerem

Semih transferinde bence mantıklı donk kadar oynar her Zaman

Torrent etkisiyle bu takımda en gelişecek 3 oyuncu: Morutan, Cicaldau ve Kerem olacak

Cicayı anlamadım hiç ben pasif olduğu gibi yeteneğinden de emin değilim açıkcası sanki sistem topçusu belirli bir sistemde iyi olan topçulardan gibi geliyor bana. Gençleri düşük maaşı sonuna kadar destekliyorum ama bu heriften bazen kazık yediğimizi de düşünmüyor değilim. Morutan öyle değil mesela yeteneğini çok net görüyorsun olmamış haliyle bile 3 maç aldı. Ama oda geldiğinden çok geride esas sorun burada zaten bence gerekli gelişimi sağlayamadık oyuncularda. Aksine geriye gittiler kerem hariç birazda marcao hoşgeldin bu arada admirim tekrardan.
Morutan gibi yetenekli çok adam var bence Yunus mesela Morutan'ı tokatlar geçer

Abartı bir yorum özellikle bu kısımlarda. Cica'nın özellikle pas alışverişinde çok daha aktif olduğu , gol bölgelerine çok daha fazla girdiği ortada. Hepimiz maçları izledik gerçekleri eğip bükmeye lüzum yok. Şu sövüldüğü haliyle bile az daha bitirici olsa 10 golü vardı şimdiden. Sorumluluk kısmında da geldiği dönemkinden çok daha geride çünkü ortadaki pas trafiğine daha fazla dahil oluyordu. Morutan keza öyle. Adam geçme konusunda çok daha cesurdu o da sindi takıma uyup. Zaten olmuş adam alamazsın , bu adamların sorunlarını çözüp sen geliştireceksin. Balkanlar dışından potansiyelli genç getiremezsin , oradan alıp değer katmak zorundasın. Nasıl Kerem'e çıkarken basit top kaybı yapmaması zamanla öğretildi Morutan'ın ve Cica'nın devamlılık problemleri de bir şekilde çözülür. Çok kolay değersizleştiriyorsunuz topçuları.
bana pek öyle gelmiyor ama hayırlısı diyelim.

Cica pasif bir karakter. Normalde değildi burada mı öyle oldu? Sanmıyorum.

6.5 verdiğin adam maaşı 1 bile olsa 5 senede 12 m euro eder, ee bu adamın da maç koparacak adam olmasını beklersin zira beklemelisin de.

TS maçındaki gibi 15 kez topa değip 10u isabetli pas atıyorsa bu adam Messi olsa bir işimize yaramaz. Özellikle onun bölgesinde baskın bir karaktere ihtiyaç var ki öncelik olan Stanciu için bile 6 vermek sorgulanırken Cica'yı sözleşmesi normalde bitmiş ve haziranda uzatmışken yüksek bonservis verip aldık, istiyorsak beleşe de bağlanabilirdi önceden.
Bizde geçen yaz orta sahada ilk hedef stanciuydu bence. Onu bağlasaydık şimdi bu kadar kötü olmazdık bence o olmayınca cicaldaoya gidilmis. Onda da gidilme sebebi italyadan talipleri var parlatip bir sonraki sene satariz mantığı olabilir. Aslında iyi başlamıştı sezona ama marsilya maçından sonra corona olunca çok düştü umarim toparlar bir an önce.

Özellikle Gomis'in Morutan, Kerem ve Cicaldau'yu yukarıya çekeceğine eminim o yüzden izlemek için sabırsızlanıyorum. Bu çocukların attığı her topu sonuçlandırabilen bir adam yoktu takımda. Çoğu zaman attıkları toplar boşa gitti yoksa bu Morutan ve Cicaldau harbiden inceci elemanlar. Bu yönden gelişme bekliyorum Torrent'in de hücum varyasyonlarıyla. O zaman göreceğiz ki Morutan ve Cicaldau bu forumun baş tacı olacak

Biz bu adama 6,5 m € verdik kral . Futbolun temel hareketlerini 1 m€ luk adamda biliyor.

İddaa ediyorum Selçuk İnan'ın en vasat dönemi bu adamdan daha iyidir
Naptın kral ya, öldürdün sonra da gömdün. Takım kötü gidince sorumluluk almaya korktu Cica bence. Daha cesur olması yönünde telkin edilirse daha iyi olur. Fiyat konusunda ise bilirain bırak 1 milyonu 5 milyonluk oyuncular var vardı daha top kontrol etmesini bilmeyen.

BENCE CİCA SAĞLAM BİR SANTRFOR İLE MÜLLER GİBİ OYNAMALI VE BUNU OYNATICAK BİR HOCA DA OLMALI
Ayağı temiz, aldığını hemen aktaran ve ince topları araya atabilen bir oyuncu. Değeri Gomisin arkasında olduğunda anlaşılacak işte.
Ceza sahası koşusu desen var takipçilik var daha olgunlaşacak bu adam. Bizim forum erken gömüyor bence

Cica takımın en yetenekli adamı bence cica ve morutan öyle hemen çizilip atılmamalı cica Marsilya maçında ikitane yazdı basit bi adam değil

Ayağı temiz, aldığını hemen aktaran ve ince topları araya atabilen bir oyuncu. Değeri Gomisin arkasında olduğunda anlaşılacak işte.
Ceza sahası koşusu desen var takipçilik var daha olgunlaşacak bu adam. Bizim forum erken gömüyor bence
her şey çok değersizleşti hüm klüp hem oyuncular heerr şey. bu durum böyle olmamalı ve bunu yapanların çoğu gs'liyim die takılan insanlardan da kaynaklanıyor

Harfi harfine katılıyorum cica çok iyi topçu orta sahayı bence

Robson
Pulgar Cica

Kurmak istiyor hoca Robson baya baya busqets gibi kullanılabilşcek tekniğe sahip gibi duruyor pulgar pis işlerin adamı Cicada santrafor yakın oynayan forvet arkası gibi sertbest rolde

Ben anlamıyorum aga siz daha ne istiyonuz acaba? Bu takımda gamsız görünen Belhanda arkasında Ndiaye-Fernando olmasaydı ne olacaktı? Cicaldau maçlarda kovalamaktan pestile dönüştü buna rağmen 4 gol 2 asisti var adamın. Belhanda da 8 noydu ama basmıyodu adam arkasında Fernando Ndiaye gibi adam yiyen iki eleman vardı aga. Cicaldau bunu da kendi yapıyor el insaf azcık. Lig başından bu yana arkasında Fernando Ndiaye tarzı iki adam olsaydı şuan Cicaldaunun 30 milyona hangi kulübe gitmesi gerektiğini tartışıyoduk. Belhanda'nın arkasındaki adamları bu adama versen şimdi 10 gol 10 asisti çoktan aşmıştı

Kadro gereksiz olarak fazla gömülüyor Ben elmasa sövdüm diye banlandım ama organize bir kötülük var Galatasaray’ın ve Galatasaray başkanının üstüne çok fazla oynanıyor bu sezon leven tüzemenin de dediği gibi arka planda dönen oyunlar büyük Başkan fazla efendi çıkıp olan biteni açıklamadı lazım menejeri arada köstek olanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt