Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci siniri hemen hemen serbestken dogru dürüst kadro planlamasini yapamayan futbol aklimiz yerli sayisinin arttigi, yabanci sayisinin azaldigi yerde neler yapabilecek merak ediyorum. Besiktas ve Trabzonspor'un kadrosu hem bizden hem Fener'den daha iyi. 14 yabanciyi kadronda bulundurabiliyorsun ama 2 senedir takima kalici bir yabanci orta saha alinamadi. 2 farkli yönetim beceremedi bunu. Tüm mücadele ilk 11'de sinirsiz yabanci kullanma hakki icin verilmeli artik. Kadro kurmak cok zor. Anadolu takimlarinda oynayan iyi yerliler bizde bile yok. Kabul etmek lazim. Lider ve winner oyuncu eksikligi cok bariz.

bu ribery transferinde soyle bir detay varmis admirim

Metz le Marseille zamaninda biz ve itfb gibi birseymis

metz dogal olarak marsilyayi en iyi oyuncusuna vermek istemiyormus, marsilya da biz araya bir kulup sokalim, orda 6ay oynar sonra ribery bize gelir demisler

adnan polatla gorusmusler ve oklemis, para muhabetti yalanmis
Polatı günahım kadar sevmem ama üstad, o dönem Adnan Polat yönetime daha girmemişti ki?

Böyle lider özellikli olursa ?
Videosunu izledim ama bilmiyorum.
Kac dakikaydi unuttum, videonun cogu verdigi paslardi. Paslari filan iyi ve oldukca sogukkanli. Yani 2 kisi sıkıstirmisken bildigin gorerek ve bilerek cok iyi pas atti da burasi Turkiye. Buranin stresi farkli oluyor.
Defansif yonden fikrim yok

bu ribery transferinde soyle bir detay varmis admirim

Metz le Marseille zamaninda biz ve itfb gibi birseymis

metz dogal olarak marsilyayi en iyi oyuncusuna vermek istemiyormus, marsilya da biz araya bir kulup sokalim, orda 6ay oynar sonra ribery bize gelir demisler

adnan polatla gorusmusler ve oklemis, para muhabetti yalanmis
Kulliyen yalan. Yani biz bile bile 3 milyon verip zarar mi ettik?
Parasini bilerek mi odemedik?

Yarın sana ayıbı yüz yüze gösteririm.
1644085995637.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt