Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Oguz altayın ne olduğu bellibu tansel yeni oguz altya sanrm
Bu adam ayrı seviye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oguz altayın ne olduğu bellibu tansel yeni oguz altya sanrm
?Admir yine çok gergin!!! Etrafta fazla dolaşmayalım.
az önce erman programda bahçıvansın biberin yok dalyapraksın haberin yok dedi ali koça oha
Marcao'nun da 21 yaşına kadar 20 maçı falan vardıBilmiyorum ama 22 yasindaki adamin 12 maci var. Ancak ucretsiz gelirse denenir. Gorelim bakalim, belki basinin ve Twitterin uydurmasi
ya lafın orjinali o da değiştirdi haliyle ermen febe elden gidiyor haberin yok dedi ister istemez orjinali aklına geliyor insanın
Bu laf edilir mi ya
Yine de lafin nereye gittigi belli, bu laf edilmez dayiya lafın orjinali o da değiştirdi haliyle ermen febe elden gidiyor haberin yok dedi ister istemez orjinali aklına geliyor insanın![]()
Ona fazla itirazim yok da 2 milyon denemek icin fazla . Bonuslu anlasma daha iyi olur gibiMarcao'nun da 21 yaşına kadar 20 maçı falan vardı
1.3tü ne ara 2 oldu yahu.Ona fazla itirazim yok da 2 milyon denemek icin fazla . Bonuslu anlasma daha iyi olur gibi
Daha dur 21-22 yaşındaki adamı 24-25 yapacaklar1.3tü ne ara 2 oldu yahu.
En son 2 yaziyordu1.3tü ne ara 2 oldu yahu.
Ben bi ara 1.5e çıkardım onu benden sonra 500k artmış herhalde1.3tü ne ara 2 oldu yahu.