- 5 Eylül 2014
- 84.924
- 70.869
- 4.513
@Emre Ersoy
armanın peşinde adanmış hay ebenin mi demek istiyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir git gözünü seveyim
Yine bir yerde masada kaybetmişiz. Ayıp yahu
Cicaldau bence 10 numara pozisyonuna daha uygun duruyor ligde 4 gol 2 asist, Avrupa'da 1 gol bence iyi performans, Cicaldau ne kadar önde oynarsa o kadar etkili olur, serbest bir orta saha 10 numara oynayan Cicaldau gol atacak, goller attıracak arkasında 2 tane iyi orta saha 6 ve 8 numara lazımCicaldau'nun kendisi kaç numara da 8 numaraya ihtiyaç duyuyoruz ? Cicaldau akışkan madde gibi kendisine rol, mevki, görev tanımlanamıyor. Nasıl eleştirsek yeri, pozisyonu, görevi yanlış diyorlar olmaza etrafındaki oyuncular bozuyor deniyor.
Bende bankadayım atm ve şube monitoring ve security olarak çalışıyorum. Keşke köyde tavuk besleseydim de gece evimde eşimle çocuğumla beraber geçirseydim. Ne bayramımız var ne başka birşey.otelde resopsiyonistim ve gece vardiyasındayım bu gece gidecem ve yarın gece
ha@Emre Ersoy
Açıklama sebebi aslında TBF'yi taraftar baskısına alıp maçı erteletmek ama bizim taraftarımızın Galatasaray umurunda olmadığı için bunda da işte yönetime sallıyor. Bu açıklamayı Fb yapsaydı taraftarı yönetimi sevmemesine rağmen şimdi taglerle falan konuyu gündeme getirir TBF'yi baskı altına alır sağlık bakanlığını falan devreye sokardı. Büyükler arasında kulübe aidiyet olarak en zayıfız sanırım.Gayet doğru bi açıklama bunu yapmaları saçma saçma adamlar hasta benchte adam yokken nasıl oynanmasını bekliyorlar maçın

Taraftar kafayı yedi zaten tamam Burak elmas hatalar yaptı haklılar da ama olayın bu boyuta gelme nedeni terimin kurduğu kadro ve yanlış tutumları bizim taraftar öyle çok seviyorlar ki terimi olaylar rayından çıkıyor Başkan doğru bile yapsa laf ediyorlar son dönemde yaptığı transferler campos hamlesi torrent hamlesi hepsi mantıklı işler birazcık destek olunmalı gedson olayındaki tutumu bile çok doğru ve yerindeAçıklama sebebi aslında TBF'yi taraftar baskısına alıp maçı erteletmek ama bizim taraftarımızın Galatasaray umurunda olmadığı için bunda da işte yönetime sallıyor. Bu açıklamayı Fb yapsaydı taraftarı yönetimi sevmemesine rağmen şimdi taglerle falan konuyu gündeme getirir TBF'yi baskı altına alır sağlık bakanlığını falan devreye sokardı. Büyükler arasında kulübe aidiyet olarak en zayıfız sanırım.
Galatasaray kanalı yayını kaçırmayın