Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.467
- 43.312
- 3.748
Dur la ceza alırsın bizim topçumuz
Şok oldum resmen yeni gordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur la ceza alırsın bizim topçumuz
Gedson da rizeye gitti sen yokken. Çok kötü şeyler olduŞok oldum resmen yeni gordum
Ingiliz bir gazeteci Barkley haberlerini yalanladiBarkley deniliyordu bir ara.. muhtemelen 1 orta saha aliriz dediler o da 6 no seçti yoksa 8 isterdi diye dusunuyorum
Tanıyor musun adaş?Copleri toplamaya devam.
Sahada Alanya ya dışında bütün kaos ortamı yaratan, Galatasaray kötülüğüne oh çekenlere sokacağızBugün 3 puan alıp sadece rakibi değil, satılmış medyayı, içerideki düşmanları, birilerinin ekmeğine yağ sürmek için kulübü karıştıranları da hoplatacağız.
Bence bizi kucağa alıp hop hop hoplatırlar bu akşamBugün 3 puan alıp sadece rakibi değil, satılmış medyayı, içerideki düşmanları, birilerinin ekmeğine yağ sürmek için kulübü karıştıranları da hoplatacağız.
Bugün 3 puan alıp sadece rakibi değil, satılmış medyayı, içerideki düşmanları, birilerinin ekmeğine yağ sürmek için kulübü karıştıranları da hoplatacağız.
bir şey olmaz. zaten haftalardır yeniliyoruzYenersek biraz ortalık sakinleşir de yenilirsek ne olur kimse onu konuşmuyor![]()
Yenersek biraz ortalık sakinleşir de yenilirsek ne olur kimse onu konuşmuyor![]()
Yenersek biraz ortalık sakinleşir de yenilirsek ne olur kimse onu konuşmuyor![]()
Gerçi Giresun'da yenildi rakibimizin kaybettiği haftada kaybetsek de altlarına düşmüyoruz Antalya yense de averajdan dolayı üstlerindeyizbir şey olmaz. zaten haftalardır yeniliyoruz

Taylan ya da herhangi bir futbolcumuz bireysel hata yapmazsa kalede de topu tutabilen biri olduğu sürece bence galibiyet alabiliriz Trabzon maçında iyi performans bireysel hatalar yüzünden gitti bir de kalecinin ekstra performansı maçın kaderini değiştirdi. O futbolun üstüne biraz koyduysak yarın galibiyet almamız gayet normal olur bence havanın olumluya döneceği bir maça çıkıyoruz Alanya'ya karşı kazanırsak daha güzel olur.olumlu düşünelim
alanya'yı dilimleriz