Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkadaşım biz de biliyoruz yedekte modric olmadığını. Ama biri gerçekten kötüyse, elindekiyle değiştirirsin.

Gelen daha kötü olabilir mi, evet olabilir. Ama sırf zaten kenardaki de kötü diye müdahele etmemek mi gerekiyor?

Adamlar sol kanadımızı resmen işledi. Koy sağa semihi, sola pva'yı.
Pulgar hazır geldim demiş, hadi yorgun dedik ok bari 60 da koy. Taylandan daha ne kadar kötü olabilir.

Konuşmak için konuşan, her yeni gelen oyuncu veya td ü ölümüne savunan sizsiniz asıl
Degisiklik yapsa ulan pva cikar mi semih girer mi ne bicim hocasin sen diyecek bir dunya insan var. Birinizin dedigi olsa sonuc kotu olsa diger taraf konusmaya basliyor zaten.

Torrent benim babamin oglu değil, ama boyle yerden yere vurulması insafsizca

Oyle degisik,tabiri caizse oyle yobaz ve de oyle dar bi zamandayizki iyi biseyler olsa bile,umutlu olmak zor.hersey sonuca balgli futbolda,bu da dogru.trabzon macinda ve hatay macinda torrent bazi sinyalleri verdi. bilhassa trabzon macindan oturu ümitliyim.ama trabzon macindaki oyunu berkan ve taylan gibi bi sonraki macta, mac satiyorum minvalinde oynayan,psikolojik olarak dipte olan,ozguvensiz ve de yetersiz iki oyuncuyla ve üstüne mental olarak bitik cicaldau ile oynamak imkansız. bir takimin omurgasi olan ortasaha bu haldeyken teknikdirektorun istedikleri sahaya yansimaz.bu da normal.ustune boey ve gomis yoktu.anholt yerinde oyanamadi..say say bitmiyo,torrentlik bisey yok.geciniz.oyuna mudahale etmekte gecikti de feghouli ne yapti?pulgar hazir degil,gorduk.bi morutan biseyler yapmaya çalıştı.halil olsa dert olmasa dert biri.yedeklerden hayir olmayinca adam degisiklikte yapmaz. ayni adam trabzon macinda oyunu dogru okudu,degisiklikleri iyiydi.sorun kadroda.

Su tezek oyundan sonra en hareketli basklik olup en ebreketli nöbet olmali mamafih yaorak kimildamiyo..Tek sorun stoperde gibi robsin reis ismi dolaniyo.. Birilerinin beynini esir almislar...Sag kanada al onyekuruyu ortaya saglam skorer bi 8 yada 10 lazim

Diğer bi konu da kimse ne yapacağını bilmiyor. Bu kadar tedşrgin gs ortasahası mı olur abi

Taylan yanından geçenlere buyur geç diyor her pozisyon, berkan desen yine aynı agresif baskı nedir bilmiyorlar. Alanyanın regista yı izliyorum bi de bizimkileri muazzam fark var. Tabi oyunda da organizasyon farkı çok acayip boyuttaydı. Adamlar sahadan sildi resmen
Trabzon macinda da oynadilar guzelce halbuki ama hem yetenek olarak yetersizler hem de psikolojileri dipte iste.olmuyo

Detaylı bilen varmı,bankalar Birliği anlaşması feneride bagliyormu ?
Bugün sikeci bir arkadaşım biz anlaşma yapmadık ödeme derdimiz yok diyordu

Degisiklik yapsa ulan pva cikar mi semih girer mi ne bicim hocasin sen diyecek bir dunya insan var. Birinizin dedigi olsa sonuc kotu olsa diger taraf konusmaya basliyor zaten.

Torrent benim babamin oglu değil, ama boyle yerden yere vurulması insafsizca
Ben yerden yere vurmadım. Hatta oldukça ümitliyim bu adamdan. Ama bu, bugünki oyuna müdahelelerinin geç ve yetersiz olduğu geçeğini değiştirmiyor.

Bu kadar kotu bi Galatasaray kadrosu gormedim,avrupadaki oyun icin tebrik ediyor,helal olsun diyorum ama yetersizler.avrupada kerem,marcao,nellson farki vardi bence.2011deki kadroda bile culio ve kazim vardi lan.colin kazim tasidi takimi son 8 hafta.bu nasil bir kadro yarabbim☹

Mevkiiden bağımsız konuşuyorum topu ayağına alınca ne yapacağını bilen topu kullanacak bir isim bulmamız sart bizde herkesin eli ayağına dolanıyor topa bomba muamelesi yapiliyor
Cicaldau bitmis abi mental olarak,morutandan yine biseyler olur.1-2 golle gaza gelir morutan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt