Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.752
- 48.141
- 4.933
İkisini nasıl aynı kefeye koyup isteyebildin merak ettim doğrusu.Yerli bülent hoca yabancı psv hocası isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini nasıl aynı kefeye koyup isteyebildin merak ettim doğrusu.Yerli bülent hoca yabancı psv hocası isterim
Bu ruh haline girdiyse takım geçmiş olsun.Bunun farkında olmak da bir şeydir
Bunun çektiği şutta alanyaya gidip dövesim geldi. Bir herif ısrarla aynı hataya düşer mi yav, kaleci çalıştırıyor herif.
ya bu heriften büyük para kaldırdılar yemin ederim bu transferde becali hagi popescu hatta fatih terim bunda ve morutanda çok büyük para kaldırdılar yok bu herif 5 kuruş etçek biri değil
Bunun çektiği şutta alanyaya gidip dövesim geldi. Bir herif ısrarla aynı hataya düşer mi yav, kaleci çalıştırıyor herif.
Çok katılmıyorum,Kerem'e katılıyorum , kalitesizlikten çok özgüvensizlik ve plansızlık daha büyük sorun bizim için şu aşamada.
Başka takıma gitse o pasları verebilecek adamlar , dibine top veremiyor.
fener de imzaladı.Detaylı bilen varmı,bankalar Birliği anlaşması feneride bagliyormu ?
Bugün sikeci bir arkadaşım biz anlaşma yapmadık ödeme derdimiz yok diyordu
Parasını verip opsiyonu kullanarak aldılar yav maalesef. Bunu birine kesin yaslarız diye parayı gönderdiler.Umut bozok kiralık değil mi renktas
Arkasinda kerem bos bekliyor.Bunun çektiği şutta alanyaya gidip dövesim geldi. Bir herif ısrarla aynı hataya düşer mi yav, kaleci çalıştırıyor herif.
Halil 10 numara diyodu mevki olarak torrentBu arada Berkan, Taylan ve Ömer oynayacağına Halil oynasın 10 numara gibi. En azından Kerem ve Emre ile birlikte 3. yerli oyuncumuz olur
Aslında boş sayfa göndersem de olurdu ama orjinalini göndereyimCicaldaunun mac performansini atabilir mi biri yav
%70 terime yazar, hadi aldırdın birine bile mi ekstra bir sey katamazsin, aldigin her topcu nasil daha geriye giderCicaldau 3.tercihmis.berkan 2.tercihmis ve bunlari yonetim almis.lannnnnn hani scout ekibi oğlum terimin güvendiği?terim berkana ve berkan icin 4 milyona nasil onay veriyor?dunya kadar topcu var,sadece berkan mi var alınacak?fransadan bi ortasaha bulurduk o paraya.stanciyu istemis terim ama olmamis babababbabababa.lannnn 7 milyona birini bulurdun,avrupa futbolcu kayniyo.kitliga mi düştük a gerizekalilar.hocayi bende seviyorum ama hocanin ve yonetimin planlamaai berbattı.bu halde olmamiz yuzde 45 terime yazar
Berkan çatır çatır oynuyordu AlanyadaÇok katılmıyorum,
Mesela bu sahadaki takım Alanyanın oyuncu grubundan net olarak daha kaliteliydi diyebilir misin ? Ömer, Taylan veya Berkan filan ilk 11 oynayabilir mi ligde ilk 10 sıradaki takımlarda ?