Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'e katılıyorum , kalitesizlikten çok özgüvensizlik ve plansızlık daha büyük sorun bizim için şu aşamada.

Başka takıma gitse o pasları verebilecek adamlar , dibine top veremiyor.

Haftaya Gomisle gelecek goller ve taraftarın vereceği destekle inşallah şu havayı dağıtacağız.
Keremin söylemi üzdü. Çabalayan arkadaşlara üzülüyorum. Kazanamadıkça psikoloji pertleşiyor.

Kerem'e katılıyorum , kalitesizlikten çok özgüvensizlik ve plansızlık daha büyük sorun bizim için şu aşamada.

Başka takıma gitse o pasları verebilecek adamlar , dibine top veremiyor.
Çok katılmıyorum,

Mesela bu sahadaki takım Alanyanın oyuncu grubundan net olarak daha kaliteliydi diyebilir misin ? Ömer, Taylan veya Berkan filan ilk 11 oynayabilir mi ligde ilk 10 sıradaki takımlarda ?

Cicaldau 3.tercihmis.berkan 2.tercihmis ve bunlari yonetim almis.lannnnnn hani scout ekibi oğlum terimin güvendiği?terim berkana ve berkan icin 4 milyona nasil onay veriyor?dunya kadar topcu var,sadece berkan mi var alınacak?fransadan bi ortasaha bulurduk o paraya.stanciyu istemis terim ama olmamis babababbabababa.lannnn 7 milyona birini bulurdun,avrupa futbolcu kayniyo.kitliga mi düştük a gerizekalilar.hocayi bende seviyorum ama hocanin ve yonetimin planlamaai berbattı.bu halde olmamiz yuzde 45 terime yazar

Cicaldaunun mac performansini atabilir mi biri yav
Aslında boş sayfa göndersem de olurdu ama orjinalini göndereyim
Screenshot_20220206-193556_Samsung Internet.webp

Cicaldau 3.tercihmis.berkan 2.tercihmis ve bunlari yonetim almis.lannnnnn hani scout ekibi oğlum terimin güvendiği?terim berkana ve berkan icin 4 milyona nasil onay veriyor?dunya kadar topcu var,sadece berkan mi var alınacak?fransadan bi ortasaha bulurduk o paraya.stanciyu istemis terim ama olmamis babababbabababa.lannnn 7 milyona birini bulurdun,avrupa futbolcu kayniyo.kitliga mi düştük a gerizekalilar.hocayi bende seviyorum ama hocanin ve yonetimin planlamaai berbattı.bu halde olmamiz yuzde 45 terime yazar
%70 terime yazar, hadi aldırdın birine bile mi ekstra bir sey katamazsin, aldigin her topcu nasil daha geriye gider

Çok katılmıyorum,

Mesela bu sahadaki takım Alanyanın oyuncu grubundan net olarak daha kaliteliydi diyebilir misin ? Ömer, Taylan veya Berkan filan ilk 11 oynayabilir mi ligde ilk 10 sıradaki takımlarda ?
Berkan çatır çatır oynuyordu Alanyada

Akbaba şuan takımda olsa , ona da rezil denilecekti , 1. ligde oynayacak denecekti , herif oynuyor orada , iyi denebilecek skor katkısını da veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt