- 2 Temmuz 2011
- 137.830
- 58.749
- 5.488
Yuzde 50 onda garanti ya%70 terime yazar, hadi aldırdın birine bile mi ekstra bir sey katamazsin, aldigin her topcu nasil daha geriye gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuzde 50 onda garanti ya%70 terime yazar, hadi aldırdın birine bile mi ekstra bir sey katamazsin, aldigin her topcu nasil daha geriye gider
Bunun farkında olmak da bir şeydir
Psikolojik olarak bitik esekler,ayaklari da kütük olunca vaziyet ortadaBerkan çatır çatır oynuyordu Alanyada
Akbaba şuan takımda olsa , ona da rezil denilecekti , 1. ligde oynayacak denecekti , herif oynuyor orada , iyi denebilecek skor katkısını da veriyor.
evet 1.gündme bu olmalı. Bi novais bi davidson hamleleri çağ atlatırtransfer yapın lan... yeter.... !!!!
Ft hocam cımbızla çekmiş oyuncuları resmen. Yani kazayla bile araya bi bireysel yeteneği olan bi herif sıkıştırırsın, adam tam isabet yapmışAbi averajla sampiyonluk kaciran takimi genclesecez diye sil bastan yapip, taksitle 20-25Mluk transferler yapıp, küme düşme hattına gerileyen başka bir buyuk takım örneği var mı? Bilmedigim icin soruyorum. Averajla sampiyonluk birakan takım 1 sezon sonra nasil bu hale gelir. Bunun icik bayagi emek harcamak lazım. Oynatilmak istenen oyunla hicbir alakası olmayan bu oyuncu grubu nasil toplayacak kendisini ve takımı
Berkani almasan bugün aynısını başkası için diyecektik, gayette oynar o herif.Çok katılmıyorum,
Mesela bu sahadaki takım Alanyanın oyuncu grubundan net olarak daha kaliteliydi diyebilir misin ? Ömer, Taylan veya Berkan filan ilk 11 oynayabilir mi ligde ilk 10 sıradaki takımlarda ?
bu kadar aşağıya düşmemizde biraz talihsiz sezon geçiriyor olmamızın da payı var gibiAbi averajla sampiyonluk kaciran takimi genclesecez diye sil bastan yapip, taksitle 20-25Mluk transferler yapıp, küme düşme hattına gerileyen başka bir buyuk takım örneği var mı? Bilmedigim icin soruyorum. Averajla sampiyonluk birakan takım 1 sezon sonra nasil bu hale gelir. Bunun icin bayagi emek harcamak lazım. Oynatilmak istenen oyunla hicbir alakası olmayan bu oyuncu grubu nasil toplayacak kendisini ve takımı
Yahu bu takım avrupada nasil grubu lider bitirdi yenilgisiz akıl alır gibi dğl. Tamam gecis oyunu oynadık avrupada, rakiplerde orta seviye takimlardı diyelim. Inanamiyorum yemin ederim.Ft hocam cımbızla çekmiş oyuncuları resmen. Yani kazayla bile araya bi bireysel yeteneği olan bi herif sıkıştırırsın, adam tam isabet yapmış
Yedekte 'adama' benzeyen tek kisi oydu galiba,adam tayfa ya ardaArdayı hangi akla hizmet oyun aldı torrent anlayan var mıydı