- 1 Mayıs 2018
- 57.572
- 48.343
- 3.873
hayrifootballclub
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında boş sayfa göndersem de olurdu ama orjinalini göndereyim
Ekli dosyayı görüntüle 150582
Biran evvel gerçeklerle yüzleşelim derimbuna inanmak istemem
Düzgün bi hoca toparlar psikolojiyi. Beşiktaş sezon başı daha beterdi, psikolojiyi biraz yönetebilen u19 hocası bile anında değiştirdi havayı.bu ekip seneye tamamen dağıtılmalı
bu herifler içine düştükleri olumsuzluktan kurtulamayacaklar. bir araya gelseler yine negatif hava oluşacak
Torrent benim için ancak gözlemci olabilir şimdiye kadar ortaya koyduğuyla.maçtan sonra salınacak gedson duyumuda ellerinden gitti...

Keremin bugün ıskaladığı vardı, öyle pozisyonları atardı.Atak yapamıyoruz ki Gomis gol atsın
Avrupa liginde acaba 3. olabilir miyiz dediğimiz takım grubu nağmağlup lider tamamladı. Şu anda içinde bulunduğumuz durum özgüvenle psikolojiyle çok alakalı bencede. Tabi bunun ilk başlangıcıda hakemsiler, hakem müsveddeleri bana göre. Fb, altay, hatay maçlarında bariz dogranmamiz. Sivas, malatya maçında göz göre göre verilmeyen kararlardan sonra mağlubiyetlerle gelince iyice çöktüler psikolojik olarak.Kerem'e katılıyorum , kalitesizlikten çok özgüvensizlik ve plansızlık daha büyük sorun bizim için şu aşamada.
Başka takıma gitse o pasları verebilecek adamlar , dibine top veremiyor.
bence 5 galibiyet fazla fazla yeter7 içerde, 6 dışardayız.
İçerdeki maçları mutlak suretle almamız lazım.
Dışardan da sürpriz üç maç yapsak tamam işte.
Önümüzdeki sezona bakarız.
Bu yönetimden başka bir beklentim kalmadı.
Beceriksizler.
Küme hattından uzaklaşmak için evet, ben biraz da hani şansımız yaver giderse diye üst sıralar dedim de, zor gibi.bence 5 galibiyet fazla fazla yeter
2 mağlubiyet 2 beraberlik hakkımız var gerisini kazanmamız lazım.60-65 arası bitirmeliyiz enaz .tabii kısmet olursa eğer7 içerde, 6 dışardayız.
İçerdeki maçları mutlak suretle almamız lazım.
Dışardan da sürpriz üç maç yapsak tamam işte.
Önümüzdeki sezona bakarız.
Bu yönetimden başka bir beklentim kalmadı.
Beceriksizler.