Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesap yapmayi birakin, gelecek mac en önemli mac, bu kafayla girilmeli maclara. Zaten gelecek maci kendi taraftarimizin önünde alirsak büyük adim atmis oluruz. Geri kalan okadar macta heralde 3 5 mac galip geliriz. Bu acidan diger takimlar puan birakmisken alanya deplasmanda puan almak okadarda kötu olmadi. Heleki bu pikolojik durumdayken.

Küme düşmeyelim kafi benim için

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

umutsuz olma renktaş,alanya maçı içinde yazmıştım umutsuz olmaya gerek yok,kısmetse bu takım vura vura maç alacak diye tahmin ediyorum,hoca şu takımla ard arda maç yapmadan hafta boyu çalışmaya bi iki defa daha devam edebilirse ,ciddi anlamda değişimi görebiliriz tahminen.tabii gerçeği ALLAH bilir anca ,ben hocanın boş beleş bi hoca olmadığına ve takımı çalıştırdıına inanıyorum.

Boyuda uzun 192cm
Screenshot_20220206-180325_SofaScore.webp

En azindan yeni sezon da transfer yapmadan 2-3 iyi yerli oyuncumuz dönecek

SerginHO sdgfgsfsd

Daha geçen annemle dedikosunu çok ettik.
Bodrumda hocayı ziyarete gelmişti ya, mevzu oydu.
Gel yardımcım ol dese, balıklama atlar diyordum.
Terim dese yani...

Hala tek adayım Okan...........
Ama bu yönetimle olmasını da istemiyorum. Harcarlar.
Kafam bir dolu.

SerginHO sdgfgsfsd

Daha geçen annemle dedikosunu çok ettik.
Bodrumda hocayı ziyarete gelmişti ya, mevzu oydu.
Gel yardımcım ol dese, balıklama atlar diyordum.
Terim dese yani...

Hala tek adayım Okan...........
Ama bu yönetimle olmasını da istemiyorum. Harcarlar.
Kafam bir dolu.
okansız mı adayın????

Takimin yetenek olarak vasat isimleri psikolojik olarak dipte olunca kerem ve morutan gibi adamlar da dibi buluyor.biseyler yapmaya calissa da olmuyor.pena+gomis ve pulgar bu yuzden takima girmeliydi ama yetmez. bir 8 numara ve altyapıdan vs takviye sart.takimin eli yuzu degismeli,ferahlatmaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt