Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sergenin gelişi olursa,antrenmanların sıkı geçmesinden şikayet vardır diye anlarım bunu,ve bu sergen gelirse ciddi manada pislikler dönüyordur,gs düşer ya da düşmenin kıyısında kalır.gs taraftarı napıp edip torrentin hoca olarak kalmasını sağlaması lazım.

sergen gelirse cikisa geceriz oyuncularin tam istedigi tarzda bir hocadir sergen.

ama sorun su ki bir sistemi ve sablonu olan profesyonel bir takim huvyetine asla kavusamayiz.

isler yolunda gitmediginde aninda cark eden ve oyuncularini medyanin onune de atan karakterde bir adam sergen.

kisa vadeli bir hamle olur diye dusunuyorum

Seneye nasık takım kurucaz bilmiyorum. Avrupa da yok işimiz zor. Bu takıma sezon sonunda kiralıklar da gidince en az 6 baba oyuncu lazım

Ömer Bayram - hiç bir oyuncu güvenmiyor, ve top vermek istemiyorlar
Taylan - ne öne, ne arkaya faydası var
Berkan - aynı Taylan
Cica - Hayalet hayalet geziniyor.

Siz ne yaparsanız yapın, yani 4 kişi eksik oynuyoruz. Böyle kazanmak cidden mucize.

Üstelik bide Babel, Arda, Feghouli, Morutan ve Diagne yedek bekleyen oyuncular. Bunların kendilerine hayrı yok, oyuna renk katmaları imkansız.

Bu kadro yu kuran Allah bildiği gibi yapsın, bunu rakiplerimiz bile beceremedi

Seneye nasık takım kurucaz bilmiyorum. Avrupa da yok işimiz zor. Bu takıma sezon sonunda kiralıklar da gidince en az 6 baba oyuncu lazım
seneye ilk önce yerli kadrosunu adam etmek lazim. yanindaki adama pas veremeyen herifleri gönderip eli ayagi düzgün yerli oyuncu grubu olusturulmali. sahaya cikaracak yerli oyuncu bulamiyoruz. yabancilarin %50si kalitesiz.

Bikac galibiyet gelirse takimin morali zaten yukselir de,eger mart ayi tahmin ettigim gibi olursa sergen yalcinlar,okan buruklarin adi bi daha anilacak mi gorecegiz.gecin dalganizi👨‍💻

emre belözoğlu yuvasına geri dönmelidir ama maalesef imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt