Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.232
- 49.090
- 2.968
Oyuncular konuşmamış.resmı sıte oyuncuların acıklamasını bile koymamıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncular konuşmamış.resmı sıte oyuncuların acıklamasını bile koymamıs
şamp liginde patates oldu sergen. terimle biz madride psg ye içerde kafa tuttuk en azından . deplasmanda fark yedik orası ayrıdaCampos torrent kim lan demiş bundan bir bok olma demiş ama Sergen gelirse olur demiş. Ahahha ulan şu olaylar birbiri ile o kadar tutarsiz ki çözemiyor insan.
Sergen falan gelmez ayrıca boşa yaygara koparmasin hesaplar.. Mektebi sultani mıdır nedir önce hafta içi salladıklarını aciklasin sonra bakariz
Jardim gelirTorrent kovulacaksa Campos efendinin tercihi kimse o gelsin.
Campos torrent kim lan demiş bundan bir bok olma demiş ama Sergen gelirse olur demiş. Ahahha ulan şu olaylar birbiri ile o kadar tutarsiz ki çözemiyor insan.
Sergen falan gelmez ayrıca boşa yaygara koparmasin hesaplar.. Mektebi sultani mıdır nedir önce hafta içi salladıklarını aciklasin sonra bakariz
Trollese iyi yav. Ünsal ne bilir ironiyitrollüyor adam engelle gec
Burak'ın gitmesi lazım. Fiyasko tercihler yapıyor herf. Sezon başı hocayı kov dedik gitti 30m euro harcattı. Sonra Terim'den sonra yerli biri gelmeliydi adam sistem kuracak adamı devre arası getiriyor. Şimdi onuda yedi.Jardim gelir
Sergen gelmez diye düşünüyorumsergenı isteyenler neye göre istiyor?
Valla ben de başka birinden aldım ekran görüntüsünüBu uygulamanın adı ne rengim
geldiğinde yeneceği belliydi zaten. ilk maçında kuzu gibi bi adam olduğunu görünce fazla dayanmayacağı belli olmuştu. 1.hocalık torrente göre değilTorrent yiyilecek herhalde. Herkes yatarken kapısının önüne bir tas torrent koysun terimciler aç kalmış belli