Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç yetenek Arda'yı oyuna alalım derim Sergen'im :D
FK7hi9ZXIAIPjk4

bana kızıcaksınız belki ama torrentle hiçbir ilgisi yok şuan ki skorların . terimlede yokmuş . oyuncular yeteneksiz. terimin suçu cica gibi morutan gibi oyuncuları aldırması . kalite katamadı takıma . sen pepin yardımcısını getiriosun onun oynattıgı oyun için transfer lazım sabır lazım vs vs . hocayı erken eleştirmemek lazım . bkz pep city de ilk geldigi sene 6. mı ne oldu cıkarken kaleden baya saçma goller falan yediler cok saçma puan kayıpları . ama oyuncu aldı devamlı . bizim ortasahamız yetersiz pep gelse oyuncu ister . torrent sezonu tamamlamalı ne olursa olsun . küme düşmeyiz.

Bu hafta lehimize oldu skorlar.
Altay da yenmiş.
Bir galibiyete ihtiyaç var.. Hadi be.

jknin de fikstür Altay dışında zorlaşıyor, deplaselerde yanacaklardır.
İsterdim aşağıda bi rize-jk rekabeti

Ne yazikki taraftarimiz da bitmis. Emre Belezoglu’nu bize yakistiran taraftar profili var. Ne iciyorsunuz siz? Neyin kafasini yasiyorsunuz?

Dunyanin en iyi hocasi bile olsa kulubumuzun kapisindan iceri bile girmemelidir.

Ayrica Sergen olayi tamamen uydurma haberdir. Tamam bu yonetim cok hata yapti ancak Torrent’i su an gondermek ancak bir world class hoca getirirlerse kabul gorur. Aksi halde cok buyuk bir kaos icine gireriz ve imkansiz denilen kume dusmeyi de goruruz. Yonetimin bu kadar beyinsiz oldugunu kabul etmek istemiyorum ancak bir de su ana kadar yaptiklari var. Ne desem bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt