Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🤡🤡
IMG_20220206_211846.webp

şöyle insanları DOT eden bi teknik adamımız olmicak bidaha..

Fatih hocanın yeri başkadır bu kulüp için de benim için de ama artık şöyle sağlam bir yönetim ve sağlam bir yapılanma ile 18 puan farkları taktığımız sezonlar görsek de bir şeyleri kapatmaya çalışmasak daha iyi olmaz mı? Eskisi gibi takip edilen olalım tekrar, birilerini takip etmek yoruyor hepimizi. Yıllardır ağız tadıyla, keyif yaparak maç izlemeye hasret yaşıyoruz 🫂

Fatih hocanın yeri başkadır bu kulüp için de benim için de ama artık şöyle sağlam bir yönetim ve sağlam bir yapılanma ile 18 puan farkları taktığımız sezonlar görsek de bir şeyleri kapatmaya çalışmasak daha iyi olmaz mı? Eskisi gibi takip edilen olalım tekrar, birilerini takip etmek yoruyor hepimizi. Yıllardır ağız tadıyla, keyif yaparak maç izlemeye hasret yaşıyoruz 🫂
bu ligde başarılı olmak cok kolay . sağlam bi yapılanma biraz işi bilen hoca. maç alıcak 2-3 oyuncu

bana kızıcaksınız belki ama torrentle hiçbir ilgisi yok şuan ki skorların . terimlede yokmuş . oyuncular yeteneksiz. terimin suçu cica gibi morutan gibi oyuncuları aldırması . kalite katamadı takıma . sen pepin yardımcısını getiriosun onun oynattıgı oyun için transfer lazım sabır lazım vs vs . hocayı erken eleştirmemek lazım . bkz pep city de ilk geldigi sene 6. mı ne oldu cıkarken kaleden baya saçma goller falan yediler cok saçma puan kayıpları . ama oyuncu aldı devamlı . bizim ortasahamız yetersiz pep gelse oyuncu ister . torrent sezonu tamamlamalı ne olursa olsun . küme düşmeyiz.
Hem oyuncularla alakalı diyorsun, hem oyuncuları terim getirdi diyorsun hem de skorların terimlede alaksı yokmuş diyorsun 😅

Renkdaş bu takıma cica,morutan, berkan, pva, yedlin, halil, bay, hatta mostafayı kim getirdiyse bu skorların sorumlusu odur.

Bu durum torrenti tamamen aklamaz tabiki. Eldeki kadroyu doğru çalıştıracaksın, doğru 11 çıkarıp oyun içinde doğru hamleler yapacaksın. Eldekilerden yine birşey olmayabilir o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt