Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camposun ilk isi, satistan sonra.

Bu takima en az 3 NET orta saha almalidir.

1 tane yaydirici sert bir 6 numara
2 tane box to box

Transferi kapattık mi beyler
Screenshot_2.webp

Defansif olarak daha kotu gitti demissin. Kardesim alay mi ediyorsunuz siz? 10 macta 1 galibiyet ile takimin basina geldi Torrent. Takim zaten coptu. Ne yani, bir teknik direktor gelince butun copler oynamaya mi baslayacakti? Farioli reaksiyon gostermis diyorsun. Acaba onun calistirdigi takim ile bizim aramizda fark yok mu? Takim resmen cop. Bu copleri Imparator dediginiz adam doldurdu. Kerem ve biraz Emre Kilinc birazda Berkan haric yerlilerin hepsi cop. Bazi adamlarla birde sozlesme uzattik. Bu enkaz ile 1 puan aldigina bile sukur edelim. Trabzon macinda fena degildik bence. Son 5 dakikada Marcao ve cop oglu cop Taylan'in yaptigi hatalardan dolayi maci verdik. Bugunde ligin iyi oynayan takimlarindan birisinden 1 puan alabildik. Bence iyi seyler yapiyor diye dusunuyorum.

Pena, Pulvar, Gomis ile bu takim daha da iyi yerlere gelecektir. O yuzden birakin Torrent'e sallamaya da takima destek cikalim.
Arda yı Ömer i Taylan ı Babel i bu kadar çok kullanması da hata değil mi?
Okan buruk bu arda dan 5 kat iyi durumdaki ardayı başakşehir de oynatmadı hazır bulmadığı için. Torrent kör mü arda her girişinde takım 1 kişi eksik kalıyor.
Keza Ömer bayram ultra eksikleri olan bir yeteneksiz 11 adamı oldu.
Adam mı var diyip savunma sakın farkı yok Terim den hatta daha kötü ağırlığı yok çünkü.
Terim kalsaydı yüzde 100 gedsonu aldırırdı misal bunu kimse şeyine takmıyor ne yöneticiler ne futbolcular.
Kovulsa ve Okan gelse yerine bak bakalım arda Ömer forma şansı bulabiliyor mu?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu da yalan Riva'dan bize gelecek 3-4 milyar Tl gibi bir para yok şu anda maalesef. Riva- Florya bozulmasaydı yani biz zamanında Florya'dan çıkabilseydik o zaman bizim Bankalar Birliği ödemelerimizi karşılayabilecekti. Şu ana kadar biz zaten Riva'dan belirli bir para aldık ama bunların dediği ilerde satılması planlanan 3-4 milyar Tl'lik konutlar sanki tamamı Galatasaray'a gelecekmiş gibi yapıp algı yapıyorlar yine eğer 3-4 Milyar Tl'lik konut kaldıysa o paranın sadece %20'si Galatasaray'a gelecek bu da 600 milyon Tl yapıyor. Divan'da bu Riva konusu açıklanmıştı şuan biz Riva'da faizin faizini ödüyoruz diye. Hangi aklı evvel 3-4 milyar Tl'den vazgeçer 300-400 milyon Tl için.

Yayıncı kuruluşu alacak firma kendi düşüncem yabancı kuralı serbest kalmasını isteyecek gelecek sezon bile 1. ligde 5 yabancıdan 7'ye çıkardılar bence kesinlikle yayıncı ısrar etmeli yetersiz adamları millete izletip sinir stres etmemeliler.
yukardan emir geldi mi. asporda yayınlamayı göze alırlar yine dönmezler o yoldan. ta ki yeni emir gelene kadar

Beyler Altay in kalecisi süper yalnız . Bu gün Altay yendiyse kalecisine çok şey borçlu .

Defansif olarak daha kotu gitti demissin. Kardesim alay mi ediyorsunuz siz? 10 macta 1 galibiyet ile takimin basina geldi Torrent. Takim zaten coptu. Ne yani, bir teknik direktor gelince butun copler oynamaya mi baslayacakti? Farioli reaksiyon gostermis diyorsun. Acaba onun calistirdigi takim ile bizim aramizda fark yok mu? Takim resmen cop. Bu copleri Imparator dediginiz adam doldurdu. Kerem ve biraz Emre Kilinc birazda Berkan haric yerlilerin hepsi cop. Bazi adamlarla birde sozlesme uzattik. Bu enkaz ile 1 puan aldigina bile sukur edelim. Trabzon macinda fena degildik bence. Son 5 dakikada Marcao ve cop oglu cop Taylan'in yaptigi hatalardan dolayi maci verdik. Bugunde ligin iyi oynayan takimlarindan birisinden 1 puan alabildik. Bence iyi seyler yapiyor diye dusunuyorum.

Pena, Pulvar, Gomis ile bu takim daha da iyi yerlere gelecektir. O yuzden birakin Torrent'e sallamaya da takima destek cikalim.
1- fatih terim'in gitmesi gerektiğini söylüyordum, kafandan uydurduğun şeylere göre yorum yapma imparator dediğiniz falan

2- alanyanın kadro olarak bizden iyi olduğunu düşünüyorsan futbolu izlemeyi falan bırak. stoperlerinde fatih ve 2. ligden aldıkları furkan falan var adamların, berkan adamlarda oynarken bize geldi, bugün göndersen orada yine performans verir. burda bütün gün sövdüğün emre akbaba efkan mefkan var adamlarda bunlarla oyun oturttu adam elinde de bruyne falan yok. gören de psg falan sanır alanya'yı.

3- alay etmiyorum, bu takım bu kadar çok pozisyon vermiyordu, gidip son 4 maçtaki kalemizdeki xg oranlarını öncesine göre karşılaştırabilirsin, benim görüşüm değil bu, reel.

ts maçında iyi oynadığımıza katılıyorum bu arada sanmıyorum ama genele yayılabilir inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt