- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
buurdan 12 puan alacagızKayserispor
Göztepe D
Ç. Rizespor
Konyaspor D
Beşiktaş.... kritik... sağlam oyuncular lazım.. transfer lazım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buurdan 12 puan alacagızKayserispor
Göztepe D
Ç. Rizespor
Konyaspor D
Beşiktaş.... kritik... sağlam oyuncular lazım.. transfer lazım..
TFF 350 m dolar istiyor şu an için 150-170 m dolar arasında teklif var deniyor yabancı sınırı kalkarsa bi ihtimal 200-220 m doları görürler bu kulüplerin hiçbiri 150 m dolar civarındaki bir antlaşmayla borçlarını ödeyemez hale gelir bankalar birliğine para dahi yetiştiremezsin seneye muhtemelen Avrupa'da 15'nci sıralardan 20-30'lara doğru gidiyor olacağız daha az takım göndermeye başlayacağız oradaki gelir de olmayacak. Şu an buz dağını görüyoruz dibini gördüğümüzde Titanik gibi tüm kulüpler batıyor olacak.yukardan emir geldi mi. asporda yayınlamayı göze alırlar yine dönmezler o yoldan. ta ki yeni emir gelene kadar
1 sene 3 ay kaldi
Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.1- fatih terim'in gitmesi gerektiğini söylüyordum, kafandan uydurduğun şeylere göre yorum yapma imparator dediğiniz falan
2- alanyanın kadro olarak bizden iyi olduğunu düşünüyorsan futbolu izlemeyi falan bırak. stoperlerinde fatih ve 2. ligden aldıkları furkan falan var adamların, berkan adamlarda oynarken bize geldi, bugün göndersen orada yine performans verir. burda bütün gün sövdüğün emre akbaba efkan mefkan var adamlarda bunlarla oyun oturttu adam elinde de bruyne falan yok. gören de psg falan sanır alanya'yı.
3- alay etmiyorum, bu takım bu kadar çok pozisyon vermiyordu, gidip son 4 maçtaki kalemizdeki xg oranlarını öncesine göre karşılaştırabilirsin, benim görüşüm değil bu, reel.
ts maçında iyi oynadığımıza katılıyorum bu arada sanmıyorum ama genele yayılabilir inş
Kime yendirdin bizibuurdan 12 puan alacagız
Şampiyonluğa
Şampiyonluğa
12 puan almak vermek arasında çok ince bir çizgi var..buurdan 12 puan alacagız
Olacağız Allahin izniyle,rahat olbuna İnşallah derim işte
Cebraili ts istesin 1 milyon tlye verirler, bir ara fbye böyle peşkeş çekilirdi şindi ts.bedava kiraladigimiz okan'i geri istedigimizde 6 milyon lira istiyor giresun
altay'dan cebrail'i istiyorsun ve alamiyorsun
bu yönetim GALATASARAY'i temsil etmemelidir.
Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.
çok umurlarında olduğunu sanmıyorum. ekonominin bu durumu nedeniyle futbol da dibi görecek artık kesin. trabzon başak gibi takımlara kalacak meydanTFF 350 m dolar istiyor şu an için 150-170 m dolar arasında teklif var deniyor yabancı sınırı kalkarsa bi ihtimal 200-220 m doları görürler bu kulüplerin hiçbiri 150 m dolar civarındaki bir antlaşmayla borçlarını ödeyemez hale gelir bankalar birliğine para dahi yetiştiremezsin seneye muhtemelen Avrupa'da 15'nci sıralardan 20-30'lara doğru gidiyor olacağız daha az takım göndermeye başlayacağız oradaki gelir de olmayacak. Şu an buz dağını görüyoruz dibini gördüğümüzde Titanik gibi tüm kulüpler batıyor olacak.
Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.
Bu Fener ve Beşiktaşın niye hala hocası yok ?