- 1 Mayıs 2018
- 57.525
- 48.303
- 3.873
alp memduh kalyoncu
uyusturucu baron gibi isim
uyusturucu baron gibi isim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
agresif cevap yazan sensin.Ben futbol izlemeyi birakayim. Bu uslup ile ben kimseyle konusmam. Sen futbol profesorusun belli. Iyi forumlar.
Felipe Melo eski fenerli diegoya yerleri öptürmüş, adamın fbjklilere alerjisi var , tam bir saplama makinesi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

servet çetin bir gitti , Bayern Münihe dönüştükBu günkü kadro dizilişini görünce aklıma bu kadro geldiEkli dosyayı görüntüle 150638
terim'in ilk maciydi 2-0 kaybettik ibb'yeBu günkü kadro dizilişini görünce aklıma bu kadro geldiEkli dosyayı görüntüle 150638
Yönetim mi var basımızda renktasŞu hamsilerin Almanya'dan aldığı gurbetçi çocuğun istatistikleri süper.
58 maç 56 gol mu ne.
Biz niye böyle transfer yapmıyoruz![]()
Ömer’i sol stoper yaparız böylelikle.bizim marcaoyu satmamız lazım berbat oynuyor haftalardır. stopere bir türk koyarsak ömer denen oluşum’u izlemek zorunda kalmayız
Gencler macina kadar kadro olusmadi.emre colak gencler macindan sonra 11e girdi ve hersey degistiterim'in ilk maciydi 2-0 kaybettik ibb'ye
kadroyu bulunca sampiyon olduk
mustafa denizli'nin hic kimsenin kendi yerinde oynamadigi kadrosu gibi (lazio olmasi lazim)
Caner futbol profesörü mü bilmem ama senin anlamadığın şeyleri izlemeyi bırakman doğru bir karar olur. Takım çöp çöp diye çöp çöp yorumlarınızı okumamış oluruz biz de. Sen ve senin gibilerden âlâ göremiyorum ben.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi