Ali Rüzgar
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 564
- 723
- 503
Dünkü Berkan'ın boş kaleye atamadığı pozisyonda ofsayt yoktu sanırım. Yani adam boş kaleye atamadı maalesef. VAR dan gol verilebilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun diyelim şimdidenBu akşam birini açıklayacağız.
KAP'ın önünden ayrılmayalım pls...
Sanki ofsaytdiDünkü Berkan'ın boş kaleye atamadığı pozisyonda ofsayt yoktu sanırım. Yani adam boş kaleye atamadı maalesef. VAR dan gol verilebilirdi.
ulan bu çocuk baya iyi olurdu,bizim çapsızlar gider omar yapar
Profil fotoğrafındaki Günah Benim'i söyleyen şarkıcı değil miYine Kolplandik
Dina h.o mu diyorsun reisBu akşam birini açıklayacağız.
KAP'ın önünden ayrılmayalım pls...
Profil fotoğrafındaki Günah Benim'i söyleyen şarkıcı değil mi![]()
omuza bakmaz.
Maşallah kütük starıma benim. Olgunluğa ulaştığından fizik olarak ezileceği tek bi adam yok tslde
Böyle kötü bir espri nedeniyle raporladim umarım banlanirsiniz.kırgız anayasası madde 45
Herkes eğitim hakkına sahiptir. Genel temel eğitim zorunludur. Herkes, devlet eğitim kurumlarında, ücretsiz genel temel ve orta temel eğitim alma hakkına sahiptir. Devlet, okul öncesi eğitim kurumlarında başlayıp genel temel eğitime karar süren, resmi dil ve bir uluslararası yabancı dil eğitimini devlet okullarında öğretilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, kamu, belediye ve özel eğitim kurumlarının geliştirilmesi için gerekli koşulları sağlar. Devlet, fiziksel kültür ve sporun geliştirilmesinin koşullarını sağlar.
Kırgız Cumhuriyeti Anayasası / Anayasalar / Hukuk Ansiklopedisi
bir yasak yok gibi