- 1 Ağustos 2014
- 63.820
- 75.007
- 4.338
h.oemre craplan da diyor yöneticilere sordum cagne yerine ömar yazılacak transfer süpriz olur diye. Puh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
h.oemre craplan da diyor yöneticilere sordum cagne yerine ömar yazılacak transfer süpriz olur diye. Puh
Birinin beyni yok digerinin gözü yok Allahim yardimcimiz ol
Gomis ve erickin ust duzey performans vermesi lzm. Aksi durumda bu takim kume duser ahb. Sövecem ceza alirim diye sovemiyom, bu nsl yapilanma
Fizikçilik yapmaBirinin beyni yok digerinin gözü yok Allahim yardimcimiz ol
bana karisma beni salFizikçilik yapma
Bu kim yong un a takıma mı çıktı yav.
Allaha emanetsinbana karisma beni sal
2.şener dönemi h.o![]()
kontejan için olabilir gelecek senelerde düşüyor yabancı sayısı hemOmar'ı sezon sonuna kadar kiralayıp Şener'i almak daha mantıklı. Omar'a kimse yıllık/bonservis vermeyeceği için zaten elden çıkarmanın tek formülü bedelsiz kiralık. Şener muhtemelen daha fazla katkı verir şu anda.
Ünsal Dar Kolpa Kemal krizinin büyümesini istemiyorsan uzaAllaha emanetsin
Ulan takıma bak, kaleci kaleciliği yapamıyor ofans hattından daha iyi bitirici, röveşata falan da çekiyor. Orta saha orta saha değil kaleye koysan kaleciden daha çok top çıkarır.Berkan'ın boş kaleye vurduğu gol olsaydı VAR'da gol kararı çıkardı. O topa bile vuramayan topçu topçu değildir. Çipe'nin bile ayakları daha iyi Berkan'dan. Büyük ihtimalle Çipe atardı o golü.