Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır 1,5 sene zaten baktık Omar'a. Ona güvenip şu kritik dönemde nasıl yola çıkarsın 2.yarı. Allah muhafaza düşersek sırf gereken orta saha veya diğer yerlere takviye yapmamaktan dolayı bunun hesabını nasıl verecek acaba Burak Efendi.

Beknazin türk vatandaşlığı yoksa 18 yaşına kadar oynayamazmış resmi maçlarda.

Hayır 1,5 sene zaten baktık Omar'a. Ona güvenip şu kritik dönemde nasıl yola çıkarsın 2.yarı. Allah muhafaza düşersek sırf gereken orta saha veya diğer yerlere takviye yapmamaktan dolayı bunun hesabını nasıl verecek acaba Burak Efendi.
Burak efendinin de çok ta umrundaydı

Uzun zamandır foruma üyeyim. Gayette keyif alıyorum aranızda bulunmaktan.

Şuan ki durum eminim ki benimde olduğu gibi hepimizin ruh halimizi bozmuş durumda. Fatih Terimci değilim yada başka biri. Galatasaray için hangisi iyiyse onu tutarım. Takımımızın geldiği durumun nedeni belli.
1.TFF nin takımızı sezon başından beri dogramasi.
2. Fatih Terim'in aldığı ceza.
3. Uzun suredir galibiyet alamaması sebebi ile futbolcuların psikolojik olarak dip yapıp kendi futbollarını oynayamaması.

Sezon başında berkanda seviliyordu taylanda. Sonuçta Avrupa maçlarında da oynayan da bu futbolcular. Eminimki Özgüven sağlanırsa hepsi kendine gelecektir.

Son yıllarda alt takımdan oyuncu cikaramiyoruz. Sebebi belli. Gençlerimizden biri oynadığında heyecan laniyoruz gerçekten. Mutlu oluyoruz.

Yönetimin Fatih Terimi göndermesini doğal buluyorum. Ancak eksiğimiz olan bölgelere futbolcu almamasını da hata olarak görüyorum.

Umarim 8 numara bu takıma alınır ve Galatasaray hakettiği yere gelir.

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mevcut oyun sisteminde Gomis iş yapmaz, topu hücum bölgesine getiremiyoruz, Mohammed oynar bakın görürsünüz. Sağlam bir beyni olan kreatif bir 8 numara gelmezse tek artımız kaleci olur. Pulgar mulgar yanında taylan veya berkanla hiç olur gider. Muslera dönünce de torrent efendi korkusundan ona verir formayı, sezon sonunda da hasbel kader ligde kalmayı kutluyor oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt