Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar oğulcanın 1 m etmeyeceğinde çoğumuz hem fikirizdir ,bu çocuk 1 e satıldığına göre ve omar zaten bizim oyuncumuzdu onu parayla almadığımıza göre, şu 1 m ile mutlaka bişey yapılacaktır diye düşünüyorum,sizce eksik bölgeye bi kiralık daha oyuncu gelmez mi? Yani yarım dönem için mesela babele 500 bin veya o 1 m ile sözleşme feshi ve yazın ilk taksidini ödeme koşuluyla yabancı oyuncu getirilmez mi ?

Renktaşlar oğulcanın 1 m etmeyeceğinde çoğumuz hem fikirizdir ,bu çocuk 1 e satıldığına göre ve omar zaten bizim oyuncumuzdu onu parayla almadığımıza göre, şu 1 m ile mutlaka bişey yapılacaktır diye düşünüyorum,sizce eksik bölgeye bi kiralık daha oyuncu gelmez mi? Yani yarım dönem için mesela babele 500 bin veya o 1 m ile sözleşme feshi ve yazın ilk taksidini ödeme koşuluyla yabancı oyuncu getirilmez mi ?
Şuanki başkan burak elmas ha bu dediklerini yapsın sokağım ortasında eşşek gibi anırırım.

Sag bek yedegi Omar

Sol bek yedegi Omer

Stoper yedekleri Semih ve Alpaslan

Orta saha Pulgar, Cicaldau, Berkan, Taylan

Babel ve Feghouli hala takimda

Muslera 1 ay sonra donuyor, oldu 2 yabanci kaleci

Koca takim gecen sezon 4. ligden gelen Kerem’in ayagina bakiyor.

Yapacak bir sey yok. Sezonu en iyi sekilde bitirmeliyiz. Ondan sonra secim mi olur hoca mi degisir bilemem ama takimda bir cok sey degismeli.

mevcut ortasahaya transfer gerekirken atalay,assuncao,aytaç ı gönder yerine 1 adam al,kontenjandan bir açık oluştur onuda yedek sağ beke harca bide adam görmüyor ve uzun süredir oynamıyor rakip takımın başkanlarını başa geçir anca bu kadar hainlik yaparlardı sayısal olarak bile eksiğiz ortasahada kaliteyi geçtim yani inşallah ibra edilmez rezillikle gidersiniz..
İbrasızlıktan daha çok beter bir şeklide gitmeleri gerekir, cümle alame ibreti alem olsun. Senin bu dediğin başarısız yönetimler için geçerli, hainler için başka bişeyler gerekir.

Menajerlere verilecekmis

Altyapımızdan 2 senedir top oynamayan ve gözünün durumu belli dahi olmayan bir adam kadar oynayacak bir sağ bek yedeği çıkartamıyorsak altyapıya harcanan paraya israf gözüyle bakarım.

Bu çapsız orta sahayla çıkmaz ayın son çarşambası falan çıkarız belki adamlar pas atamıyor , şut çekemiyor , top süremiyor bunlar olmadığı gibi defansif anlamda da bir şey yapamıyorlar sezonu düşmeden kapatabilirsek başarı sayılır.
tamam da bu oyuncuları yapabildiklerinin max bu kadar mı olduğunu düşünüyorsun yani ?
bunu demek cehalet ve dünü okuyamamak demektir. o düzelmde fatik aksoy alaba falan heralde. özgüvenin oyunculara neler yaptırdığını farioli takımlarından görebilirsiniz + pozisoyon alma ve oyun aklı

Omar mı? Yok böyle bişey ya, olamaz yani!

1644241500793.webp

Göz problemi yaşamadan evvel bile performansı kötüydü Omar'ın. Bu halde lisans çıkartmak tüy dikmektir direkt. Umarım bu kepaze yönetim ibra edilmez.

omar'a da bu kadar aglamak ne kadar saçma alanya maçı var gördünüz kim oynadı sag bekte ve oyun nasıl hal aldı.

3 tane orta saha yolla, 1 tane 6 aylık kirala, 2 yabancı kontejanını kalede kullan, 1 tane yabancı kontenjanını yedek sağbekte tek gözünde görme kaybı olan 2 senedir top oynamayan adama kullan ve mevcut takımın düşme hattında olsun. Yedeklerden bahsetmiyorum bile zira ilk 11 oynayanlar yedek bile olamazlar.
Sonuç olarak bunun adı net HAİN liktir.

Şuanki başkan burak elmas ha bu dediklerini yapsın sokağım ortasında eşşek gibi anırırım.

Buraktan ziyade hocanın bastırması yaptırır ,yani açıkçası oğulcanın hem satılmasına şaşırdım hemde 1 m satılmasına şaşırdım ,buyüzden aslında bi gelişme olabilir diye umutluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt